Vilniuje čempionus įveikęs „Kauno Žalgiris“ iškovojo sidabro medalius! 8

„Optibet A lygos“ 36-ojo turo rungtynėse „Kauno Žalgirio“ futbolininkai išvykoje 3:2 (2:0) įveikė Vilniaus „Žalgirį“ ir čempionatą užbaigė istoriniu pasiekimu – iškovotais sidabro medaliais.

Pirmąjį įvartį kauniečiai pelnė jau pirmąją minutę. Nerijaus Valskio smūgį atrėmė varžovų vartininkas, o prie kamuolio prišokęs Philippas Schellneggeris pasiuntė jį į vartus.

Tada gerą pusvalandį tai viena, tai kita komanda kontroliavo kamuolį, bet pavojingesnių progų nesukūrė.

Savo greičio savybes pademonstravęs Antonas Fase įsiveržė į baudos aikštelę ir buvo neleistinai pargriautas. Vienuolikos metrų baudinį 35-ąją minutę realizavo Gratas Sirgėdas ir svečiai išsiveržė į priekį 2:0.

Pirmojo kėlinio pabaigoje Deividas Mikelionis dukart atrėmė vilniečių pavojingus smūgius, o prasidėjus antrajam kėliniui, 51-ąją minutę, A.Fase pergudravo Saulių Mikoliūną ir nuginklavo varžovų vartininką – 3:0.

Rungtynėms artėjant prie pabaigos, prasidėjo Vilniaus ekipos šturmas, kuris davė vaisių. 76-ąją minutę įvartį pelnė Donatas Kazlauskas, 83-iąją – Ovidijus Verbickas.

Kitoje aikštės pusėje aštrų smūgį atliko ir Linas Pilibaitis, kol galiausiai nuo paskutiniųjų varžovų atakų apsigynę kauniečiai šventė pergalę 3:2 ir iškovojo sidabro medalius.

Komentarai

  1. Kosmosas

    Va čia tai sezono finišas!

  2. MGintautas

    Šaunuoliai Kauno Žalgiris.

  3. Kaunietis tikras

    Sveikinimai!

  4. taigi

    o kur tie, kurie siule keisti treneri…

  5. Romanovas

    Motiejunai, mesk pinigu daugiau i Zalgiri, o ne antraruse sporto saka

  6. Kaunietis tikras

    To „taigi“ – Niekur jie nedingo, as vienas ju. Ir sitas netiketas rezultatas pasiektas ne „deka“ trenerio kompetenciju, o greiciau „neziurint“ jo nekompetencijos, grynai zaideju meistriskumo deka.

  7. Kauniečiui tikram

    Ką rūkai ?

  8. Kaunietis tikras

    To „Kaunieciui tikram“ – cia visi jusu „argumentai“? Seku sios komandos kelia nuo jos susikurimo, labai noriu, kad sis projektas pasisektu, kiekviena savo teigini pasiruoses pagristi ir diskusijos eigoje arba likti prie savo nuomones, arba priimti argumentuota priesinga nuomone, o isgirstu kvailus kliedesius apie „rukyma“. Geda :(