„Kauno Žalgiris“ kontrolinėse rungtynėse įveikė „Hegelmann“ 0

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai sužaidė ketvirtas kontrolines rungtynes pasirengimo cikle. Roko Garasto auklėtiniai iškovojo trečią pergalę iš eilės ir rezultatu 3:2 (2:0) įveikė Kauno rajono „Hegelmann“ ekipą.

Aktyviau rungtynes pradėję kauniečiai jau nuo pat susitikimo pradžios bandė kurti progas. Tolimą smūgį atliko ir galva šalia vartų smūgiavo Xabi Auzmendi, tolimu smūgiu nuginkluoti varžovų vartininką pabandė ir Florianas Davidas.

19-ąją susitikimo minutę žalgiriečiai išsiveržė į priekį. Antonas Fase puikiai pakeitė atakos kryptį, o kamuolį baudos aikštelėje priėmęs X.Auzmendi pasižymėjo įvarčiu – 1:0.

Sužaidus kiek daugiau nei pusvalandį, į varžovų vartus krito dar vienas įvartis. Nuo gynėjų pabėgęs A.Fase pirmuoju bandymu vartininko gynybos neįveikė, tačiau įvartį pelnė antruoju bandymu – 2:0.

Po dar kelių minučių tam pačiam A.Fase pritrūko labai nedaug, kad pasiektų šalia vartų perduotą Karolio Šilkaičio kamuolį. 

Kėlinio pabaigoje savuosius šansus turėjo ir „Hegelmann“ atstovai, bet tolimų smūgiu ir kampinio metu Ignas Plūkas vartus gynė patikimai.

Antrojo kėlinio pradžioje į varžovų vartus krito ir trečiasis įvartis. Po Yumos Suwos perdavimo smūgiu iš maždaug dvidešimties metrų pasižymėjo Gratas Sirgėdas – 3:0.

Po trečiojo įvarčio veiksmas po truputį persikėlė į šeimininkų aikštės pusę, o galiausiai varžovai sumažino atsilikimą.

Iš pradžių „Hegelmann“ sėkmingai realizavo vienuolikos metrų baudinį, o rungtynėms einant į pabaigą žalgiriečiai kurioziškai nukreipė kamuolį į savo vartus.

Tiesa, dar iki šių įvarčių „Kauno Žalgiris“ turėjo keletą puikių progų pasižymėti. Iš pradžių pavojingoje zonoje vėl buvo A.Fase, o geriausi šansai priklausė Abdulgafarui Opeyemi ir Artūrui Dolžnikovui, tačiau įvarčiais tai nevirto.

Rezultatu 3:2 dvikovą laimėjęs „Kauno Žalgiris“ artimiausias rungtynes žais vasario 11 dieną, išvykoje su Rygos RFS.

„Kauno Žalgirio“ gretose rungtyniavo: I.Plūkas, A.Bražinskas, M.Spano, M.Dapkus, E.Girdvainis, J.Noslinas, P.Nainys, S.Sincere’as, Y.Suwa, K.Šilkaitis, G.Sirgėdas, P.Nainys, N.Vosylius, A.Opeyemi, X.Auzmendi, A.Dolžnikovas, F.Davidas, A.Fase, N.Valskis ir peržiūroje dalyvaujantis futbolininkas.

Komentarai