„Kauno Žalgiris“ išvykoje nepralaužė „Dainavos“ gynybos 3

„Optibet A lygos“ 5-asis turas finišavo Marijampolėje, kur susitiko Alytaus DFK „Dainava“ bei „Kauno Žalgiris“. Roko Garasto auklėtiniams nepavyko palaužti gynyboje puikiai žaidusių dainaviečių, o rungtynės baigėsi lygiosiomis 0:0.

Visų rungtynių metu „Kauno Žalgiris“ kontroliavo kamuolį, tačiau sukurti pavojingas progas sekėsi retai.

Pirmame kėlinyje Srdjanas Spiridonovičius pasiuntė kamuolį į varžovų vartų tinklą, bet prieš tai rungtynių teisėjai fiksavo taisyklių pažeidimą.

Antrojo kėlinio metu kauniečių atakos buvo kiek aštresnės – dar vieną progą turėjo S.Spiridonovičius, tolimais smūgiais varžovų vartus atakavo Gratas Sirgėdas ir Xabi Auzmendi.

Geriausią šansą rungtynėse turėjo po keitimo į aikštę žengęs Abdulgafaras Opeyemi. Afrikietis susitvarkė kamuolį baudos aikštelėje, atliko smūgį į tolimą vartų kampą, tačiau kamuolys kliudė vartų konstrukciją.

Per likusį laiką į kontrataką pabėgti bandė ir „Dainava“, tačiau galiausiai teisėjo švilpukas užfiksavo lygų rezultatą.

Po 5-ojo turo „Dainava“ su 8 taškais žengia penkta, o ketvirto iš eilės mačo nelaimėjęs „Kauno Žalgiris“ turi 6 taškus ir rikiuojasi rikiuojasi šeštas.

Komentarai

  1. Ignas

    Šita komanda yra Žalgirio organizacijos gėda!!!

  2. Ot

    kazko jau silpna pradžia,o galvojau kad dauzys visus iš eilės,bus vienas pretendentų laimėti alyga,bet to matosi ir vėl to nebus,pirmyn pradėkite zaisti

  3. Kaunietis tikras

    Apgailetina…