Sekmadienį – pirmosios sezono rungtynės Dariaus ir Girėno stadione bei konkursas 1

Praėjusio sezono pabaigoje žiūrovus vėl priėmęs atnaujintas Dariaus ir Girėno stadionas tą pasiruošęs daryti jau ir šį pavasarį – balandžio 23 dieną čia bus sužaistos pirmosios šio sezono „Kauno Žalgirio“ futbolo klubo rungtynės.

Pirmoji šio sezono Lietuvos futbolo A lygos dvikova Dariaus ir Girėno stadione sekmadienį prasidės 17.55 val., o žiūrovai į stadiono erdves patekti galės likus valandai iki rungtynių pradžios.

Rungtynėmis su Marijampolės „Sūduva“ bus pradėtas antrasis Lietuvos čempionato ratas – pirmame rate šį varžovą žalgiriečiai išvykoje įveikė rezultatu 4:2.

Nuo šiol bilietus į Dariaus ir Girėno stadione vyksiančias rungtynes taip pat galima įsigyti oficialioje „Kauno Žalgirio“ bilietų prekybos sistemoje arba paspaudus čia.

Senjorai, moksleiviai, studentai bei neįgalieji bilietus į rungtynes gali įsigyti su nuolaidomis, vaikai iki 6 metų įleidžiami nemokamai, o „Žalgirio“ abonementų savininkai nuolaidą gali gauti bilietų pirkimo sistemoje įvedę savo abonemento barkodo numerį.

Rungtynių dieną prekyba bilietais prie stadiono prasidės likus valandai iki rungtynių pradžios. Tiesa, kol kas vietoje atsiskaityti už bilietus bus galima tik grynaisiais pinigais.

Beje, visi įsigiję bilietą į šias rungtynes automatiškai dalyvaus konkurse – vienam laimingajam atiteks „Kauno Žalgirio“ komandos kapitono Martyno Dapkaus marškinėliai. Bilietais iš anksto pasirūpinti galima oficialioje „Kauno Žalgirio“ bilietų prekybos sistemoje arba paspaudus čia.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Neverti jus sito stadiono.