„Ramirent“ tapo „Kauno Žalgirio“ futbolo komandos partnere 0

Pirmą 2023 m. sezono ketvirtį įveikęs „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas turi naują partnerį – juo tapo jau šeštus metus ir su „Žalgirio“ krepšinio klubu bendradarbiaujanti įmonė „Ramirent“.

„Ramirent“ – didžiausia statybinės įrangos nuomos kompanija Baltijos šalyse, turinti net 42 nuomos padalinius Baltijos šalyse, įskaitant 18 esančių visoje Lietuvoje. Įrankių nuomos, įrengimo, transportavimo, projektavimo, konsultavimo ir kitas paslaugas teikianti ir saugos prekėmis prekiaujanti įmonės priklauso „Loxam Group“ – trečiai pagal dydį įrangos nuomos kompanijai pasaulyje.

„Mes mėgstame sakyti, kad nuoma yra „žalias“ pasirinkimas, kaip ir mūsų pasirinkimas bendradarbiauti su „Žalgirio“ komanda ne vien krepšinyje, bet nuo šiol ir futbole. Prisidėsime prie kryptingo „Kauno Žalgirio“ augimo ir futbolo populiarinimo Lietuvoje. Visas „Ramirent“ kolektyvas jau eilę metų didžiuojasi, kad kartu su „Žalgirio“ vardu žengia koja kojon vardan sporto populiarinimo mūsų šalyje“, – sakė „Ramirent“ atstovas Eligijus Baikauskas.

Nauju Lietuvos futbolo vicečempionų partneriu džiaugėsi ir „Kauno Žalgirio“ futbolo komandos prezidentas Mantas Kalnietis.

„Labai smagu, kad ilgamečiai organizacijos partneriai pasitiki ne tik krepšiniu, bet ir tuo, ką darome su futbolo komanda. Tai tik įrodo, kad pastaraisiais metais darome gerus žingsnius ir augame, o su partnerių indėliu tą daryti bus tik lengviau“, – teigė M.Kalnietis.

„Ramirent“ jau eilę metų taip pat prisideda ir prie „Žalgirio“ bei Eurolygos vykdomo „One Team“ projekto, kuriame kiekvienais metais dalyvauja ir „Kauno Žalgirio“ futbolininkai.

Komentarai