Su Eurolygos ketvirtfinalio bilietu – į Dariaus ir Girėno stadioną vos už 3 eurus 2

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai trečiadienio vakarą stos į trečiąsias Eurolygos ketvirtfinalio serijos rungtynes su „FC Barcelona“ ekipa, o „Kauno Žalgirio“ futbolininkai jau kitą dieną Dariaus ir Girėno stadione susitiks su lygos lyderiu „Panevėžiu“.

„Žalgirio“ organizacija visiems kauniečiams ir miesto svečiams paruošė naują pasiūlymą – su Eurolygos ketvirtfinalio rungtynių bilietu į futbolo rungtynes patekti bus galima vos už 3 eurus.

Oficialioje „Žalgirio“ bilietų sistemoje norint įsigyti bilietą į Dariaus ir Girėno stadione gegužės 4 d. vyksiančias rungtynes tereikia pasirinkti norimą vietą ir pasirinkti „Kaina su KETVIRTFINALIO bilietu“. Akcija galios įvedus Eurolygos ketvirtfinalio rungtynių su „FC Barcelona“ bilieto barkodą.

Į centrinę Dariaus ir Girėno stadiono tribūną (B) bilietas su krepšinio bilieto nuolaida kainuos vos 3 eurus, o norintys rungtynes stebėti VIP tribūnoje su tokia nuolaida bilietą įsigyti galės už 7 eurus.

Senjorai, moksleiviai, studentai bei neįgalieji bilietus į rungtynes taip pat gali įsigyti su nuolaidomis, o vaikai iki 6 metų yra įleidžiami nemokamai. „Žalgirio“ abonementų savininkai nuolaidą gali gauti bilietų pirkimo sistemoje įvedę savo abonemento barkodo numerį.

Rungtynių dieną prekyba bilietais prie stadiono prasidės likus valandai iki rungtynių pradžios. Tiesa, kol kas vietoje atsiskaityti už bilietus bus galima tik grynaisiais pinigais.

Beje, visi įsigiję bilietą į šias rungtynes automatiškai dalyvaus konkurse – vienam laimingajam atiteks „Kauno Žalgirio“ komandos gynėjo Setho Sincere’o marškinėliai. 

Dvikova Dariaus ir Girėno stadione prasidės 19.00 val., o bilietus į rungtynes iš anksto įsigyti galima oficialioje „Žalgirio“ bilietų platinimo sistemoje arba paspaudus čia.

Komentarai

  1. Hm

    Pagal automobiliu spustis jaučiama buvo kad zais kažkas zalgirio arenoje. Betvarke gatvėse buvo iki 19 h. Galėjo sia arena pastatyt uz 9 forto tai bent butu ramybe zmonems

  2. .

    kokia dar ramybė, triochala, miesto centre gyveni. džiaukis, kad žmonių mieste būna, o ne visi po savo priemiesčius išsimėtę