A.Fase prieš dvikovą su „Panevėžiu“: „Dabar viskas priklauso nuo mūsų pačių“ 0

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai ketvirtadienį Dariaus ir Girėno stadione pasitiks lygos lyderį „Panevėžį“ ir taip užbaigs 12-ąjį „Optibet A lygos“ turą. 19.00 val. prasidėsiančios rungtynės turės įdomių akcentų – tai bus pirmosios naujojo „Kauno Žalgirio“ vyr. trenerio Mariaus Stankevičiaus rungtynės prie ekipos vairo.

Prieš rungtynes mintimis su Žalgiris.lt dalinosi vienas komandos atakų lyderių – Antonas Fase.

„Pasikeitimai trenerių štabe buvo kiek netikėti, bet visi žino, kad futbole tokie dalykai nutinka. Dabar viskas priklauso nuo mūsų pačių – turime susitvarkyti ir pradėti laimėti rungtynes bei rinkti taškus. Naujas treneris yra sukaupęs didžiulę patirtį futbole ir stengiasi ją perduoti mums. Tikiu, kad jis gali padėti mums tobulėti ir vesti mus į pergales. Kol kas turėjome tik keletą treniruočių, bet pirmas įspūdis yra daug žadantis“, – svarstė iš Nyderlandų kilęs atakuojantis futbolininkas.

Praėjusio sezono viduryje prie komandos prisijungęs A.Fase per 17 rungtynių pelnė 9 įvarčius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus, bet šio sezono pradžia žaidėjui toli gražu nėra tokia gera. Dalyje rungtynių 23-ejų futbolininkas nerungtyniavo dėl traumos, o per likusias 7 rungtynes pasižymėjo 2 tiksliais smūgiais.

„Nekantravau pradėti rungtyniauti ant natūralios žolės, o ypač, Dariaus ir Girėno stadione. Man tai prideda papildomos motyvacijos, kadangi galiu geriau išnaudoti savo pranašumus. Pasiruošimo cikle jaučiau diskomfortą, kuris padarė įtaką prastai mano sezono pradžiai. Dabar vėl jaučiuosi gerai ir laisvai, todėl net neabejoju, kad vėl padėsiu komandai laimėti“, – lėto sezono starto priežasčių ieškojo A.Fase.

Ketvirtadienį „Kauno Žalgirio“ varžovu taps šiame sezone dar nepralaimėjęs „Panevėžys“ – komanda, kuriai pirmame rate žalgiriečiai išvykoje nusileido rezultatu 1:2.

„Jie laimėjo daug rungtynių ir yra gera komanda, bet aš nemėgstu žiūrėti į varžovus. Jaučiu, kad mes taip pat turime labai gerą komandą ir galime su jais kovoti dėl aukščiausių vietų lygoje. Manau, kad dabar turime grįžti prie paprasto futbolo, neduoti jiems erdvės atakoje ir būti susikaupę visų rungtynių metu. Mūsų šansai ateis“, – užbaigė legionierius.

Dvikova Dariaus ir Girėno stadione prasidės 19.00 val., o bilietus į rungtynes iš anksto įsigyti galima oficialioje „Žalgirio“ bilietų platinimo sistemoje arba paspaudus čia. Bilietus įsigyti galima ir likus valandai atvykus į Dariaus ir Girėno stadioną. Tiesa, šiuo metu atsiskaityti vietoje galima tik grynaisiais pinigais.

Beje, su Eurolygos ketvirtfinalio rungtynių bilietu į futbolo rungtynes bilietą įsigyti galima vos už 3 eurus. Daugiau informacijos čia.

Komentarai