„Kauno Žalgiris“ patyrė pirmą pralaimėjimą Dariaus ir Girėno stadione 5

www.alyga.lt

Ketvirtadienio vakarą Kaune sužaistos paskutiniosios 12-ojo „Optibet A lygos“ turo rungtynės, kuriose „Kauno Žalgiris“ ginklus surėmė su svečiais iš Panevėžio. Pirmose Mariaus Stankevičiaus rungtynėse vėlyvas Lino Klimavičiaus įvartis nulėmė mačo baigtį – rungtynės baigėsi kauniečių pralaimėjimu 0:1 (0:0).

Pirmąją gerą progą rungtynėse „Panevėžys“ turėjo 10-ąją susitikimo minutę, kai po Sebastiano Rincono perdavimo baudos aikštelėje buvęs Pijus Širvys atliko smūgį į vartus, bet namų komandą gelbėjo Deividas Mikelionis. Po kelių minučių vartų sargą iš didesnio atstumo patikrino Tautvydas Eliošius, tačiau vartininkas vėl žaidė užtikrintai.

Praėjus beveik pusei pirmojo dvikovos kėlinio puikų skersą perdavimą į baudos aikštelę atliko Ernestas Veliuilis, o į vartus smūgiavusio P.Širvio smūgį atrėmė D.Mikelionis.

Geriausią žalgiriečių progą pasižymėti pirmame kėlinyje turėjo Antonas Fase, bet pastarasis, smūgiuodamas iš baudos aikštelės ribų, į vartų stačiakampį nepataikė.

Vos prasidėjus antrai rungtynių pusei prie „Panevėžio“ vartų kilo gaisras – dvikovą laimėjęs Edvinas Kloniūnas kamuolį atmetė Brahimui Konate, pastarojo galva smūgiuotas kamuolys skriejo į vartų konstrukciją.

68-ąją rungtynių minutę šūvį iš toli į tolimąjį vartų kampą atliko A.Fase, bet savo meistriškumą pademonstravo Vytautas Černiauskas.

Pačioje rungtynių pabaigoje krito vienintelis dvikovos įvartis – standartinės situacijos metu Jeffrey Sarpongas atliko perdavimą į baudos aikštelę, po kurio įvartį pelnė Linas Klimavičius. Centro gynėjui tai buvo jau penktasis taiklus šūvis šiame sezone.

Po sužaistų 12-ojo „Optibet A lygos turo“ rungtynių nepralaimintis „Panevėžys“ su 32 taškais išlieka lyderio vaidmenyje, tuo tarpu „Kauno Žalgiris“ su 18 turimų taškų rikiuojasi ketvirtas.

 

Komentarai

  1. Šančiai

    Bedantis Žalgiris… Apgailėtinas žaidimas tiek gynyboje, o ypač atakoje. Čia joks treneris nepadės jeigu nebus įvarčius mušančių futbolininkų. Ir išvis kam Kauno Žalgiriui tas futbolas? Kam pristeigta visokių Motiejūno UAB, kontorų? Jų , kiek rašė, yra virš 10. Ar ne laikas atlikti nepriklausomą auditą? Ko bijai , Motiejau??

  2. Aiškiaregis

    P.Motiejūnai, neprisidenginėk krepšiniu ir išvardink visas savo UAB, ar psiaudokomandas, kurios egzistuoja po Kauno Žalgirio vėliava . Užteks durninti krepšinio fanus

  3. Jonas

    Jokio futbolo, jokio salės futbolo, jokių kitų komandų ir ten kišamų milijonų. Tik Kauno Žalgorio krepšinio komanda, klubas. Ir taškas. Jokių kitų pinigų plovyklų ir ,,artimų imperatoriui“ įdarbinimo.

  4. Sektorius 219

    Eikit jūs velniop kvanktelėję krepšinio šalies religiniai fanatikai, jeigu nesuprantat, kas yra futbolas ir kokią vertę jis gali sukurti.

  5. Heyhey

    nu jo, patys nesugeba uzsidirbti, tai visi aplinkui vagys.