A.Velička: „Tokio sėkmingo sezono starto nesitikėjau“ 0

Futbolo.tv inf.

„SMScredit.lt A lygos“ debiutantai Kauno „Spyrio“ atstovai, iškovoję šešis taškus iš tiek pat galimų, po rungtynių su „Šiauliais“ teigė tokio sėkmingo sezono starto nesitikėję.

„Vaikinai stengiasi, rodo charakterį ir tai lemia tokius rezultatus, – įsitikinęs prie abiejų „Spyrio“ įvarčių gerokai prisidėjęs Andrius Velička. – Šiaip rungtynės buvo geros. Svarbu, kad laimėjome. Jei nugalėjome, vadinasi, sėkmė buvo mūsų pusėje.“

Prieš sezoną buvo kalbėta, kad naivu ir nelogiška galvoti, jog A.Velička dar gali žaisti visas 90 minučių. „Dabar rezultatai rodo, ką kita. Linkėjimai Jakeliui“, – juokdamasis į „Futbolo.TV“ komentatorių ir redaktorių Paulių Jakelį kreipėsi abusyk pagrindinį rungtynių laiką sužaidęs 35-erių puolėjas.

„Spyrio“ vyriausiojo trenerio Laimio Bičkausko nuomone, pasiteisino pasirinkta kontratakų taktika.

„Džiaugiamės pergale. Mums labai svarbus toks žaidėjas, kaip A. Velička, kuris demonstruoja puikų žaidimą“, – kalbėjo L.Bičkauskas.

„Šiaulių“ stovykloje – kitokios nuotaikos. „Turėjome laimėti šias rungtynes. Iniciatyva buvo mūsų pusėje. Vyrai padarė viską, ką galėjo. Dar trūksta susikalbėjimo, susižaidimo, klystame ir praleidžiame įvarčius. Laukiame, kol į rikiuotę grįš gynėjai Tomas Rapalavičius, latvis Sergėjus Kožanas. Ernestas Pilypas dar vaikšto su peties įtvaru. Jo aikštėje galime laukti po mėnesio“, – rungtynes komentavo „Šiaulių“ strategas Tomas Ražanauskas.

Komentarai