Naujoko įvartis ir „Kauno Žalgirio“ pergalė 1

Šeštadienį „Kauno Žalgiris“ iškovojo pergalę draugiškose rungtynėse. NFA stadione kauniečiai 3:0 nugalėjo Suvalkų „Wigry“ (Lenkija).

Trečiadienį sugrįžę iš treniruočių stovyklos Lenkijoje „Kauno Žalgirio“ futbolininkai pratęsė rungtynių seriją su šios šalies klubais.

Rungtynes su „Wigry“ Mindaugo Čepo auklėtiniai pradėjo labai aktyviai ir jau 2-ą minutę po Joao Figueiredo smūgio kamuolys atsitrenkė į vartų virpstą. Visgi po kelių minučių žalgiriečiai išsiveržė į priekį. Pirmąjį įvartį pelnė rungtynių išvakarėse su klubu ilgalaikį kontraktą pasirašęs saugas Benas Anisas.

Sužaidus maždaug pusę pirmojo kėlinio „Kauno Žalgirio“ persvarą padidino J.Figueiredo.

Po pertraukos abi komandos atliko daug keitimų. Antrąjį kėlinį kiek aktyviau pradėjo svečiai iš Lenkijos, bet trečiasis rungtynių įvartis krito taip pat į jų vartus. Po baudos smūgio perdavimą „uždarė“ ir kamuolį į tinklą pasiuntė „Kauno Žalgirio“ gynėjas Tomas Mikuckis.

Jau ketvirtadienį žaliai baltų lauks dar vienerios rungtynės. Mūsų ekipa vyks į Liepoją (Latvija), kur sužais kontrolines rungtynes su FK „Liepaja“, praėjusių metų Latvijos aukščiausioje lygoje užėmusia 4-ą vietą.

Komentarai

  1. Fa

    Kada bus komandos pristatymas