A lygos sezoną „Kauno Žalgiris“ pradėjo nesėkme 0

„Kauno Žalgirio“ futbolo komanda šeštadienį Klaipėdoje nesėkmingai pradėjo A lygos sezono kovas. Mindaugo Čepo auklėtiniai rezultatu 0:2 (0:1) pralaimėjo Klaipėdos „Atlanto“ komandai.

Rungtynių pradžioje savų žiūrovų palaikomi šeimininkai bandė kurti progas, tačiau pirmas rimtas gaisras kilo prie „Atlanto“ vartų. 11-ąją mačo minutę į varžovų vartų virpstą pataikė Joao Figueiredo.

Po šio epizodo kauniečiai perėmė rungtynių iniciatyvą, o 24-ąją minutę vėl kilo didelis pavojus prie „Atlanto“ vartų. Jurijus Bušmanas atliko baudos smūgį ir pataikė į skersinį.

Nors Kauno komanda ilgiau buvo su kamuoliu, viena iš „Atlanto“ atakų 37-ąją minutę baigėsi įvarčiu. Krašte kamuolį gavęs Devids Dobrecovs pasiuntė kamuolį į Deivido Mikelionio ginamus vartus.

Antroje mačo pusėje „Kauno Žalgiris“ gerokai ilgiau buvo su kamuoliu, tačiau išlyginti rezultato taip ir nepavyko. To padaryti nepadėjo ir po keitimų aikštėje pasirodę Renato, Deividas Šešplaukis ar Arūnas Klimavičius.

Būtent A.Klimavičius žengęs į aikštę turėjo keletą pusprogių, tačiau jos liko neišnaudotos, o Klaipėdos komandai pavyko suregzti dar vieną rezultatyvią ataką. Jau per pridėtą laiką kontratakos metu pasižymėjo Tadas Labukas.

Kitas rungtynes „Kauno Žalgirio“ futbolininkai namuose žais su „Palangos“ komanda.

Komentarai