Po atkaklios kovos „Kauno Žalgiris“ nusileido šalies čempionams 0

„Kauno Žalgirio“ futbolo komanda 2019-ųjų metų A lygoje patyrė antrą nesėkmę. Prieš rinktinių pertrauką rezultatu 0:1 (0:0) išvykoje buvo pralaimėta titulą ginančiai Marijampolės „Sūduvos“ komandai.

Nuo pat pirmų rungtynių minučių aikštėje užvirė arši kova, o per visas 90 minučių teisėjai parodė 5 geltonas korteles. Pirmojo kėlinio metu abi komandos žaidė lygiai, nors šiek tiek aštriau atakose rungtyniavo aikštės šeimininkai. Vis tik, Deividas Mikelionis daug darbo neturėjo.

Antrojo kėlinio pradžioje „Sūduvai“ pavyko išsiveržti į priekį. Po atakos dešiniuoju kraštu 52-ąją susitikimo minutę pasižymėjo varžovų puolėjas Tosaintas Rickettsas.

Po praleisto įvarčio kauniečiai perėmė kamuolio kontrolę ir daugiau dėmesio skyrė atakos stiprinimui – po keitimo aikštėje pasirodė Renato, Deividas Šešplaukis ir Rokas Krušnauskas.

83-ąją mačo minutę „Kauno Žalgiris“ buvo labai arti išlyginamojo įvarčio. Kaip ir pirmosiose sezono rungtynėse su Klaipėdos „Atlantu“, baudos smūgį atlikęs Jurijus Bušmanas vėl pataikė į skersinį ir Kauno komanda liko be įvarčio.

Nors iki susitikimo pabaigos Mindaugo Čepo auklėtiniai ir toliau stengėsi lyginti rezultatą, to padaryti nepavyko.

Per rinktinių pertrauką „Kauno Žalgiris“ sužais kontrolines rungtynes su Latvijos lygoje rungtyniaujančiu „Jelgavos“ klubu, o A lygos kovose jau kovo 30 dieną namuose priims „Panevėžio“ komandą.

Komentarai