D.Mikelionis: „Buvome verti mažiausiai taško“ 1

Trečiojo A lygos turo rungtynėse „Kauno Žalgirio“ komanda išvykoje rezultatu 0:1 (0:0) nusileido Marijampolės „Sūduvos“ komandai, tačiau po rungtynių tiek komandos treneris Mindaugas Čepas, tiek komandos vartininkas Deividas Mikelionis įžvelgė pozityvo.

„Manau, kad kaip ir Klaipėdoje su „Atlantu“, pritrūko sėkmės. Vėl toks pats epizodas – mušame baudinį, ta pačia trajektorija pataikome į tą patį skersinį. Tiesiog, sėkmė nusisuko, bet manau, kad su tokiomis treniruotėmis, su tokiu atsidavimu esame pajėgūs ir kovosime su visomis komandomis. Nei vienai ekipai nenusileisime ir tai pačiai „Sūduvai“ dar atsirevanšuosime“, – žalgiris.lt po rungtynių sakė pirmuose trijuose turuose komandos vartus gynęs vartininkas.

Vienintelį įvartį rungtynėse įmušęs „Sūduvos“ puolėjas Tosaintas Rickettsas smūgiavo iš labai arti, o tai, pasak vartų sargo, sumažino jo šansus atremti smūgį.

„Laukiau puolėjo įkirtimo ir bandžiau reaguoti. Jis mušė iš labai arti, tad daug šansų neturėjau, nebent sėkmės atveju. Sužaidėme, kaip sužaidėme, bet manau, kad mums nepasisekė ir buvome verti mažiausiai taško. Praleidę įvartį kontroliavome rungtynes, žaidėme pirmu numeriu. Tiesa, atakoje gal kiek trūko aštrumo“, – svarstė Kauno komandos narys.

Per rinktinių pertrauką „Kauno Žalgirio“ komanda dar sužais rungtynes su „Jelgava“ klubu iš Latvijos. Pasak 23-ejų metų vartininko, pertraukos metu nieko neįprasto nevyks.

„Treniruosimės, kaip treniravomės, sužaisime draugiškas rungtynes, tobulėsime ir toliau lipdysime komandą“, – apie pertraukos planus užsiminė žaidėjas.

A lygos kovos sugrįš jau kovo 30 dieną, kai Kaune „Kauno Žalgiris“ susitiks su „Panevėžio“ komanda.

Komentarai

  1. Kaunietis

    Na nereikia lia lia – Marijampole geresni buvo. Bet panasu, kad KZ po truputi kuria komanda – manau po kazkiek laiko prades rodyti zaidima…