A.Klimavičius: „Už „Žalgirį“ taip pat duoda tris taškus“ 0

Tris pergales iš eilės A lygoje iškovojęs „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas pirmojo A lygos rato kovas penktadienį užbaigs Vilniuje, kuriame laukia vienu tašku daugiau turintis Vilniaus „Žalgirio“ klubas.

„Kauno Žalgirio“ komanda kartu su Marijampolės „Sūduva“ šiuo metu dalinasi 3-4 vietas ir vos vienu tašku atsilieka nuo aukščiau esančių jau minėto „Žalgirio“ ir Kauno „Stumbro“.

Vis tik, pasak Kauno ekipoje nuo praėjusio sezono rungtyniaujančio Arūno Klimavičiaus, trijų pergalių serija neturėtų labai stebinti.

„Pergalės visada nuteikia pozityviai, o ypač, tokia gera serija. Ji suteikė ir pasitikėjimo, ir kilstelėjo turnyrinėje lentelėje. Sakyčiau, kad buvo tik laiko klausimas, kada tokia pergalių serija ateis, nes nuo pat pradžių matėsi, kad komanda susirinkusi siekti aukštų tikslų. Tai buvo tik laiko klausimas ir nemanau, kad tos pergalės iš eilės kažką labai nustebino“, – Žalgiris.lt teigė 36-erių futbolininkas.




Šiame sezone patyręs gynėjas dažniau tenkinasi atsarginio vaidmeniu, tačiau kantriai dirba ir laukia savojo šanso. Tiesa, įtakos tam turėjo ir prieš sezoną patirta trauma.

„Karjeroje yra buvę tokių etapų, bet svarbu yra išlaukti savo šanso. Aišku, tai yra ne savo noru, nes prieš sezoną ta trauma tikrai sumaišė visus planus, bet visada sakau, kad sezonas yra ilgas ir visada žaidžia kažkur 14-15 žaidėjų, taip kad viskas priekyje“, – pozityvus išliko ilgametis Lietuvos rinktinės narys.

Penktadienį laukia dvikova su lygoje pirmaujančiu sostinės klubu, tačiau A.Klimavičiaus teigimu, rungtynių vertė, kaip ir visada, tie patys trys taškai. Būtent jų Mindaugo Čepo vadovaujama komanda ir važiuos.

„Taip, Vilniaus „Žalgiris“, bet ir už juos, kaip ir už kiekvieną komandą, duoda tik tris taškus. Dėl to, nuotaikos kaip ir normalios – važiuosime trijų taškų. Kiek žinau, už „Žalgirį“ daugiau jų neduos“, – svarstė A.Klimavičius.

Vienas labiausiai patyrusių komandos žaidėjų taip pat pripažino, kad kol kas apie „Žalgirį“ pilno įspūdžio dar nesusidarė.

„Sunku atsakyti, kokį įspūdį palieka vilniečiai. Kartais geresnį, kartais prastesnį. Manau, kad vėliau tas bendras įspūdis susiformuos, bet dabar dar sunku“, – atskleidė gynėjas.

Rungtynės tarp dviejų „Žalgirių“ Vilniaus LFF stadione balandžio 19 dieną prasidės 19 valandą.

Komentarai