Vilniuje nutrūko „Kauno Žalgirio“ pergalių serija 1

Septintasis A lygos turas „Kauno Žalgiriui“ buvo pažymėtas pralaimėjimu Vilniaus „Žalgiriui“ ir nutrūkusia pergalių serija. Tris pergales prieš tai iškovojusi „Kauno Žalgirio“ komanda Vilniaus ekipai pralaimėjo rezultatu 1:3 (1:2).

Jau antrą susitikimo minutę kauniečiai grubiai suklydo aikštės centre ir už tai buvo nubausti. Vilniaus komandos futbolininkai perėmė kamuolį, o ispanas Pau Moreris smūgiu iš už baudos aikštelės ribų nuginklavo Deividą Mikelionį.

Praleidę įvartį Mindaugo Čepo auklėtiniai ilgiau kontroliavo kamuolį, tačiau daug pavojingų progų sukurti nepavyko. Vis tik, viena iš atakų pirmojo kėlinio metu baigėsi įvarčiu.

39-ąją minutę Jurijus Bušmanas iš krašto atliko perdavimą į baudos aikštelę, o ten aukštai iššokęs Joao Figueiredo galva pasiuntė kamuolį į vartus ir išlygino rezultatą.

Deja, bet iki kėlinio pabaigos Vilniaus „Žalgiris“ dar kartą išsiveržė į priekį – vėl pasižymėjo P.Moreris.

Antrojo kėlinio metu kauniečiai vėl nemažai kontroliavo kamuolį, ieškojo būdų lyginti rezultatą, tačiau pasižymėti nepavyko. Atvirkščiai – Vilniaus „Žalgiris“ pelnė trečią įvartį. Po dar vienos grubios klaidos gynyboje trečią „Žalgirio“ įvartį įmušė T.Kišas.

87-ąją minutę antrą geltoną kortelę prieš save išvydęs Rudinilsonas dar buvo išvytas iš aikštės.

M.Čepas į aikštę metė Roką Krušnauską, Beną Anisą ir Pijų Širvį, tačiau ir jų pastangų nebeužteko. Pirmasis A lygos ratas buvo užbaigtas pralaimėjimu rezultatu 1:3.

Artimiausias A lygos rungtynes „Kauno Žalgiris“ balandžio 27 dieną namuose žais su Klaipėdos „Atlanto“ komanda.

Komentarai

  1. Kaunietis

    Gaila gaila… Manau nepasiseke kazkiek – gavus pirma banke 2min., o tik islyginus gauti antra „i rubine“, nuotaikos turbut nekokios… Na bet bent jau puolejas ikale – jau sis tas :) Vilnius mums siais metais panasu dar ne varzovas – issiaiskinkime su likusiais :) Sekmes Zalgiri!