B.Anisas: „Pralaimėjimą reikia kuo greičiau pamiršti“ (VIDEO) 0

Penktadienį „Kauno Žalgirio“ futbolininkai A lygos čempionate išvykoje rezultatu 1:3 (1:2) pralaimėjo Vilniaus „Žalgirio“ klubui ir pirmą A lygos ratą užbaigė ketvirtoje pozicijoje.

Po nutrūkusios pergalingos serijos tragedijos nedarė nei vyriausiasis komandos treneris Mindaugas Čepas, nei komandos žaidėjas Benas Anisas, kuris po rungtynių dalinosi mintimis su žalgiris.lt.

„Rezultatas tikrai nedžiugina, nes pralaimėjome. Aišku, pralaimėjome gerai komandai. Pralaimėjimas toks, kur tikrai galėjome iškovoti taškus, bet manau, kad tas greitas praleistas įvartis išmušė mus iš vėžių. Išėjom, kovojom, bet gal tas jaudulys sumaišė, nes žaidėm prieš tikrai stiprų varžovą. Padarėm grubias klaidas ir po jų praleidome įvarčius. Manau pavyko laikytis plano iki pirmo kėlinio pabaigos, bet vėliau, kai praleidome trečią įvartį, viskas žlugo“, – po rungtynių kalbėjo 19-metis futbolininkas.




Rungtynes iš Mažeikių kilęs futbolininkas pradėjo ant atsarginių žaidėjų suolo ir į aikštę žengė 71-ąją minutę, kai rezultatas jau buvo toks, kokiu ir baigėsi rungtynės. Pasak jauno žaidėjo, žengti į aikštę tokiu metu nėra itin lengva.

„Jaučiausi lyg įmestas į ugnį, nes rezultatas jau buvo 3:1, o rungtynės vyko aukštu tempu. Buvo nekokios rungtynės man bei komandai. Dabar reikia kuo greičiau pamiršti šias rungtynes ir ruoštis „Atlantui“, – pripažino Lietuvos jaunimo rinktinių narys.

Tuo metu komandos treneris M.Čepas teigė, kad pralaimėjimas suteikė daug naudingos informacijos tolimesniam darbui.

„Pralaimėtas mūšis, bet ne karas. Labai informatyvios rungtynės. Tai yra gera pamoka mums, gera pamoka ir man pačiam. Dabar žiūrime į priekį“, – sakė „Kauno Žalgirio“ strategas.

Artimiausias A lygos rungtynes „Kauno Žalgiris“ balandžio 27 dieną namuose žais su Klaipėdos „Atlanto“ komanda.

Komentarai