D.Romanovskis: „Pirmasis ratas buvo neblogas, bet galime geriau“ 1

„Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komanda šeštadienį Kaune pradės jau antrojo A lygos rato kovas ir Nacionalinės futbolo akademijos stadione priims sezono pradžioje nustebinusį Klaipėdos „Atlanto“ klubą.

Pirmosiose sezono rungtynėse Klaipėdoje „Atlantas“ šventė pergalę rezultatu 2:0, tačiau vėliau iškovojo tik dar keturis taškus ir šiuo metu užima septintą vietą turnyrinėje lentelėje. Pasak „Kauno Žalgirio“ komandos saugo Danielio Romanovskio, pirmą kartą su „Atlantu“ buvo galima sužaisti ir geriau.

„Pirmose rungtynėse su „Atlantu“ tikrai galėjome sužaisti daug geriau ir mėginsime tą padaryti jau šį savaitgalį. Manau, kad tada pritrūko koncentracijos gynyboje. Jie daug progų neturėjo, tačiau realizavo viską, ką susikūrė, o mums to padaryti nepavyko. Mėginsime gerinti realizaciją“, – žalgiris.lt teigė futbolininkas.




22-ejų metų Lietuvos rinktinės kandidatas įvertino ir savo komandos pasirodymą pirmojo A lygos rato metu. „Kauno Žalgiris“ su 12 taškų šiuo metu žengia ketvirtas, tačiau D.Romanovskio teigimu, rezultatas galėjo būti ir dar geresnis.

„Manau, kad pirmasis ratas buvo visai neblogas, nors galėjome būti ir aukščiau bei turėti daugiau taškų. Galime geriau. Vis tik, kol kas viskas yra gerai, niekas labai toli į priekį nepabėgo ir mes toliau kovosime dėl aukščiausių vietų“, – teigė triskart A lygos čempionas.

Šeštadienio rungtynėse Mindaugas Čepas turės verstis ne tik be traumuoto Egidijaus Vaitkūno ir jau sportuoti su komanda pradėjusio Dominyko Galkevičiaus, bet ir be už gautas korteles rungtynėse su Vilniaus „Žalgiriu“ diskvalifikuoto Rudinilsono. Smulkią traumą turėjo ir pats D.Romanovskis, tačiau dabar jis jau yra pasiruošęs žaisti.

„Turime lygiavertę sudėtį, tad traumų ar kortelių atveju visada turime pasiruošusius žmones, kurie gali padėti komandai. Manau, kad problemų nebus, nes visi žaidėjai žino, ko nori treneris ir yra pasiruošę vykdyti planą. Pats jau jaučiuosi gerai, nors praėjusį savaitgalį žaisti dar negalėjau“, – prieš artėjančias rungtynes pasakojo saugas.

„Kauno Žalgirio“ ir Klaipėdos „Atlanto“ dvikova NFA stadione balandžio 27 dieną prasidės 17 valandą.

Komentarai

  1. Kaunietis

    As pasakyciau ratas buvo vidutinis… Jeigu Klaipedoje pasiimtu 3 tsk., tada butu neblogas…