Įvartį į „Atlanto“ vartus įmušęs P.Širvys: „Visi taškai yra labai svarbūs“ 0

Po penktosios pergalės A lygos čempionate „Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komanda pakilo į trečią vietą turnyrinėje lentelėje ir dabar nusileidžia tik Vilniaus „Žalgiriui“ ir Marijampolės „Sūduvai“.

Prie pergalės rezultatu 2:1 prieš Klaipėdos „Atlantą“ įvarčiu prisidėjo ir nuo atsarginių žaidėjų suolo pakilęs Pijus Širvys. Po rungtynių jis dalinosi mintimis su Žalgiris.lt.

„Į rungtynes atėjome su dviguba motyvacija, nes prieš tai buvo pralaimėtas mūšis su Vilniaus „Žalgiriu“, tad mums būtinai reikėjo reabilitacijos, ypač žinant, kad pirmajame rate pralaimėjo „Atlantui“. Mums motyvacijos tikrai netrūksta, visoms rungtynėms nusiteikiame, nes mums visi taškai yra labai svarbūs. Norime kautis ir turnyrinėje lentelėje kilti aukštyn“, – po rungtynių pasakojo 21-erių metų gynėjas.

Futbolininkas taip pat pripažino, kad rungtynės nebuvo lengvos, o pats žaidimas nebuvo gražus, bet svarbiausia yra pergalė. Taip pat, rezultatui esant 1:0, po keitimo į aikštę tik 83-ąją minutę žengęs P.Širvys pripažino, kad žengti į aikštę tokiu metu – didelė atsakomybė.

„Labai sunkios rungtynės, kuriose klampiai žaidėme, o įmušę įvartį, per anksti pasėdome ir atsitraukėme į gynybą. Smagu, kad vėliau pavyko įmušti antrą įvartį, po kurio rungtynės buvo kaip ir nulemtos. Žengti į aikštę tokiu metu nėra lengva. Treneris prašė išlaikyti rezultatą ir mes tą padarėme. Pats gavau progą, kai mane puikiai pamatė Martynas Dapkus. Įkirtau ir tiesiog įmušiau“, – sakė pirmą įvartį sezone įmušęs žaidėjas.




Komentarai