„One Team“ programoje užsiėmimus vedė ir „Kauno Žalgirio“ futbolininkai 0

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai jau antrą kartą šiame sezone prisidėjo prie Eurolygos inicijuoto socialinio projekto „One Team“. Kauno komandos žaidėjai „Žalgirio“ arenoje programos dalyvius supažindino su savo sporto šaka, atsakinėjo į dalyviams rūpimus klausimus ir aktyviai įsijungė į įvairias veiklas.

Šį kartą užsiėmimą pravedė „Kauno Žalgirio“ lietuviai futbolininkai – vartininkas Deividas Mikelionis bei saugai Edvinas Kloniūnas, Karolis Šilkaitis ir Benas Anisas.

„Susirinkome pažaisti su jaunimu, parodėme savo kasdienybę, padarėme apšilimą, smagiai pažaidėme futbolą ir tikrai gerai praleidome laiką. Jaunimas labai energingas, daug stengėsi, kovojo. Tikrai, paliko labai gerą įspūdį ir norisi, kad toliau stengtųsi ir eitų į sportą. Nuo to visiems bus tik geriau“, – savo mintimis dalinosi jau ne pirmą kartą prie „One Team“ programos prisidėjęs D.Mikelionis.

„Jie uždavė mums klausimų apie futbolą, o įdomiausi jiems turbūt buvo visi nauji pratimai, kurių galbūt dar nebuvo matę. Manau, kad jiems gerai sekėsi“, – pasakojo pagrindinis komandos vartų sargas.

„One Team“ projekto pagrindinė misija – ugdymas per sportą. Vykdant programą ne tik žaidžiamas krepšinis, futbolas ar kiti įvairūs komandiniai žaidimai, bet ir kalbama jaunuoliams aktualiomis temomis.

Jau antrus metus iš eilės prie žalgiriečių veiklos „One Team“ projekte prisideda ir socialiai atsakinga įmonė „Ramirent“, pratęsusi bendradarbiavimą dar vienam sezonui. Rėmėjo prisijungimas prie „One Team“ projekto leidžia jo dalyviams pasiūlyti įvairesnių veiklų ir užsiėmimų.

Komentarai