Ketvirtą šio sezono tarpusavio dvikovą laimėjo Vilniaus „Žalgiris“ 1

26-ojo A lygos turo rungtynėse „Kauno Žalgiris“ patyrė nesėkmę. Kauno SM „Tauras“ stadione rezultatu 1:2 (1:1) kauniečiai nusileido Vilniaus „Žalgiriui“.

Pirmoje pirmojo kėlinio pusėje nei viena komanda nesugebėjo sukurti nei vienos progos, tačiau vilniečiai kiek ilgiau kontroliavo kamuolį, o aikštės šeimininkai dažnai klydo aikštės viduryje.

Viena iš klaidų baigėsi sostinės komandos įvarčiu – rezultatyviausias čempionato futbolininkas Tomislavas Kišas gavo šansą smūgiuoti iš toli, juo pasinaudojo ir išvedė Vilniaus „Žalgirį“ į priekį.

Po praleisto įvarčio kauniečiai pradėjo ieškoti savų atsakymų ir vienas jų vos nesibaigė įvarčiu. Jurijus Bušmanas atliko baudos smūgį, o kamuolys pavojingai pralėkė šalia virpsto. Kartą savo komandą teko gelbėti ir Deividui Mikelioniui.

Kėlinio pabaigoje rezultatą „Kauno Žalgirio“ futbolininkams pavyko išlyginti. Po kampinio įvartį galva antrose rungtynėse iš eilės įmušė komandos kapitonas Linas Pilibaitis.

Vos prasidėjus antrai rungtynių pusei šeimininkai surengė dar vieną pavojingą išpuolį, tačiau Danielio Romanovskio smūgį varžovų vartininkas atrėmė, o iškart po pertraukos aikštėje pasirodęs Deividas Šešplaukis pakartotiniu smūgiu pasiuntė kamuolį šalia vartų.

Kaip ir pirmojo kėlinio metu, sostinės komanda ilgiau buvo su kamuoliu ir vėliau standartinės situacijos metu sugebėjo vėl persverti rezultatą. Po kampinio pasižymėjo A.Cordošas.

Iki rungtynių pabaigos abi komandos dar turėjo savų progų, tačiau rezultatas nepakito ir ketvirtą kartą šiemet tarpusavio rungtynes laimėjo Vilniaus „Žalgiris“.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Na vaizdas nebuvo jau toks tragiskas… Be to, kliteriai gavo nuo Klp, gaus aisku ir nuo Suduvos, o tada mums bus butina juos patvarkyti, kas tikrai imanoma. Reikia medaliu!