Be dviejų išvarytų žaidėjų rungtynes užbaigę žalgiriečiai iš Vilniaus grįžta su tašku 2

27-ojo A lygos turo rungtynėse „Kauno Žalgiris“ išvykoje susitiko su Vilniaus „Riterių“ komanda. Po atkaklios kovos rungtynės baigėsi lygiosiomis 0:0 (0:0).

5-ąją susitikimo minutę Deividas Mikelionis buvo priverstas gelbėti savo komandą. Arūnas Klimavičius prarado kamuolį, o jį perėmęs Teremas Moffi liko vienas prieš Kauno ekipos vartininką, bet įmušti nesugebėjo.

Tiesa, jau po kelių akimirkų progą pasižymėti turėjo ir Deivydas Matulevičius, tačiau kamuolys po rikošeto pralėkė visai šalia vartų.

19-ąją susitikimo minutę „Kauno Žalgirio“ komanda liko dešimtiese. Arūnas Klimavičius bandydamas stabdyti Teremą Moffi pažeidė taisykles ir prieš save išvydo raudoną kortelę.

Likę mažumoje žalgiriečiai mažiau kontroliavo kamuolį ir turėjo daugiau darbo gynyboje, tačiau iki pirmojo kėlinio pabaigos du labai pavojingus varžovų smūgius atrėmė D.Mikelionis ir į pertrauką komandos iškeliavo esant lygiam rezultatui 0:0.

Antrojo kėlinio metu „Riteriai“ ir toliau ilgiau kontroliavo kamuolį, tačiau pavojingų progų beveik nesukūrė. Savo ruožtu Mindaugo Čepo auklėtiniai ne tik patikimai gynėsi, bet ir ieškojo savų argumentų atakose.

86-ąją minutę raudoną kortelę prieš save išvydo ir „Riterių“ žaidėjas, tačiau jau po akimirkos žalgiriečiai liko devyniese, nes antrą geltoną prieš save išvydęs Dominykas Galkevičius buvo išvarytas iš aikštės.

Per likusį rungtynių laiką stadione susirinkę žiūrovai įvarčių taip ir neišvydo, o komandos pasidalino po tašką.

Po šių rungtynių komandas kovoje dėl trečiosios vietos ir toliau skiria du taškai vilniečių naudai.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Nesuprantu, na nesuprantu – Klimavicius starte, Sadauskas ant bankes! Jus tyciojates?!

  2. Kaunietis tikras

    O po to nuo 18min. tenka zaisti nepilnos sudeties ir viso gero planas laimeti – lieka tik planas nepralaimeti… Nusibodo!