„Kauno Žalgiris“ namuose susitvarkė su „Bangos“ pasipriešinimu 2

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai rezultatu 2:0 (1:0) savo aikštėje įveikė Gargždų „Bangos“ komandą ir bent jau kuriam laikui pakilo į antrą turnyrinės lentelės vietą. Ar joje pavyks likti pasibaigus turui, paaiškės po rungtynių Vilniuje tarp „Žalgirio“ ir „Sūduvos“.

Rungtynių pradžioje iniciatyvą iš karto įgijo aikštės šeimininkai „Kauno Žalgirio“ futbolininkai. Jie kontroliavo kamuolį ir ieško kelių prie gausiai ir tvirtai ginamų Gargždų „Bangos“ vartų.

Pirmojo kėlinio metu itin pavojingai sužaisti pavyko Deividui Šešplaukiui. Atsiradus progai žalgirietis smūgiavo iš už baudos aikštelės ribų ir privertė padirbėti varžovų vartininką Igną Driomovą. Vėliau kartą galva į vartus smūgiavo komandos kapitonas Linas Pilibaitis.

32-ąją susitikimo minutę krito pirmasis rungtynių įvartis. Po idealaus Grato Sirgėdo perdavimo įvartį galva įmušė Kauno komandos saugas Karolis Šilkaitis.

Gargždų komanda savo ruožtu progų ieškojo kontratakose, kuriose keletą kartų pavyko sužaisti gana pavojingai.

Antroje rungtynių dalyje suaktyvėjo ir Gargždų „Bangos“ komandos žaidimas ir abi komandos turėjo savų progų pasižymėti.

Vis tik ir antrasis įvartis krito į „Bangos“ vartus. 70-ąją minutę varžovų vartininką sėkmingai paspaudęs Emmanuelis Davidas iššaukė jo klaidą, o po jos antrą savo įvartį pelnė K.Šilkaitis.

Per likusį rungtynių laiką keletą išpuolių pavyko surengti ir „Bangos“ komandai, tačiau galiausiai žalgiriečiai rungtynes baigė nepraleidę įvarčio.

Komentarai

  1. .

    Apie ka jus rasote ? Lietuvoje futbolo nera

  2. Gal

    Lietuvoj ir nėra, bet Kaune kada nors gal bus. 2 vieta jau neblogai