„Banga“ nutraukė pergalingą „Kauno Žalgirio“ seriją 1

12-ojo A lygos turo rungtynėse nutrūko „Kauno Žalgirio“ penkių iš eilės pergalių serija. Kaune aikštės šeimininkai rezultatu 2:3 (0:2) nusileido Gargždų „Bangos“ komandai.

Pirmą rimtą progą žalgiriečiai susikūrė sužaidus apie 15 minučių, tačiau Simono Urbio smūgį atrėmė varžovų vartininkas.

Kauniečiai sunkiai rado kelius prie varžovų vartų, nors individualiais sugebėjimais kraštuose išsiskyręs Philipas Otele ieškojo komandos draugų perdavimais iš krašto. Beje, dar kėlinio viduryje legionierius patyrė traumą ir jį aikštėje pakeitė Benas Anisas.

34-ąją minutę Gargždų komanda surengė rezultatyvų išpuolį. Kamuolį krašte gavęs varžovų legionierius iš Japonijos atliko perdavimą į baudos aikštelę, o ten įvartį galva pelnė Karolis Urbaitis.

Netrukus, svečiai pelnė ir antrą įvartį. „Bangos“ saugai žalgiriečių baudos aikštelėje surado Renato Matosą, o jo smūgiuotas kamuolys po rikošeto įskriejo į vartus.

Antrojo kėlinio pradžioje S.Urbio smūgis praskriejo visai šalia „Bangos“ vartų virpsto, o jau netrukus svečiai pelnė trečią savo įvartį. Kraštu nuo šeimininkų gynėjų pabėgęs Renato atliko perdavimą, o į vartus vienu lietimu smūgiavęs Deividas Lukošius buvo tikslus.

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai nebeturėjo kur trauktis ir metėsi į puolimą, o tai davė vaisių. Po pavojingų smūgių ir aštrių perdavimų kamuolys du kartus nuo pačių „Bangos“ futbolininkų atsidūrė jų vartuose.

Per likusį laiką Roko Garasto auklėtiniai toliau stengėsi lyginti rezultatą, tačiau to padaryti jiems nepavyko.

Komentarai

  1. Linas

    Nekazka…