D.Mikelionis: „Manau, visi sutiks, kad žaidėme akiai patrauklų bei kokybišką futbolą“ 2

Deividas Mikelionis 2020-ųjų A lygos sezone savo vardą įsirašė į „Kauno Žalgirio“ klubo istoriją. Bronzinio sezono metu vartininkas tapo pirmuoju žalgiriečiu, kuriam vilkint klubo marškinėlius A lygos čempionate pavyko sužaisti 100 rungtynių.

Nuo komandos debiuto A lygoje Kaune su metų pertrauka iki dabar rungtyniaujantis kaunietis kalbėdamas su Žalgiris.lt tikino, kad šis sezonas buvo išskirtinis, bet tuo pačiu ir pavykęs.

„Sezonas išskirtinis. Dėl karantino teko stabdyti čempionatą, turėjome pertrauką, pirmą kartą klubo istorijoje iškovojome bronzos medalius ir pasiekėme daug gražių pergalių. Manau visi sutiks, kad žaidėme akiai patrauklų bei kokybišką futbolą, o už tai reikia padėkoti žaidėjams, treneriams ir administracijai. Asmeniškai sezoną vertinu teigiamai, manau pavyko sužaisti neblogų rungtynių, o šešiose nepraleidau įvarčio“, – klubo svetainei teigė 25-erių vartų sargas.

Nuo 2015-ųjų metų D.Mikelionis išvykęs buvo vos metams, kai buvo paskolintas Klaipėdos „Atlanto“ komandai. Ilgametis klubo futbolininkas drąsiai gali vadintis komandos senbuviu ir įvertinti komandos progresą.

„Šį klubą mačiau visokį. Turėjome sunkių sezonų, bet kiekvienais metais ėjome į priekį. Pasiektas rezultatas yra ilgo bei daug pastangų pareikalavusio darbo vaisius. Esu laimingas būdamas šios komandos dalimi. Šiame klube esu nuo pačios pradžios, todėl pirmas medalis yra didelis džiaugsmas, tam tikro tikslo pasiekimas. Tikiu, kad su tokia motyvacija kitais metais galime pasiekti dar geresnius rezultatus“, – pasakojo žalgirietis.

Spalio mėnesį vartininkas sulaukė dar vieno įvertinimo ir buvo pirmą kartą karjeroje pakviestas į nacionalinę Lietuvos vyrų futbolo rinktinę. Po mažiau nei mėnesio, jau pasibaigus A lygos sezonui, D.Mikelionis į rinktinės stovyklą vyko ir antrą kartą.

„Klube mane motyvuoja sveika konkurencija ir tikrai džiaugiuosi dirbdamas su treneriu Mantu Gintalu. Jaučiuosi per šiuos metus patobulėjęs ir gavęs labai gerų pamokų bei patarimų. Pirmas iškvietimas į nacionalinę rinktinę buvo netikėtas, bet lauktas. Ryte pabudęs radau trenerio žinutę, o už poros valandų jau turėjau būti Vilniuje. Buvau laimingas, gavau daug sveikinimų ir palaikančių žinučių. Įspūdžiai tik patys geriausi. Teigiami rezultatai, kokybiškos treniruotes ir susitikimas su kolegomis teikė tik geras emocijas“, – apie konkurenciją klube ir kvietimą į rinktinę kalbėjo „Kauno Žalgirio“ narys.

Komentarai

  1. Green

    Laukiam ziniu apie zaideju papildymus ir isejimus

  2. Kaunietis tikras

    Aha, ypac kokybiskai ir patraukliai suzaidete Norvegijoje. Uztenka cia save girti ir pirmyn arti toliau – reikia didziulio kokybinio suolio, kad atsirastu kazkas panasaus i kova Europoje, o LT galima butu galvoti apie cempionus.