Kontrolinėse rungtynėse – skaudi pamoka „Kauno Žalgiriui“ 2

Roko Garasto vadovaujamas „Kauno Žalgiris“ kontrolinių rungtynių cikle sužaidė jau penktąją dvikovą ir joje patyrė pirmą pralaimėjimą. Kauniečiai rezultatu 0:5 (0:4) nusileido „Panevėžio“ ekipai.

Dvikovoje žalgiriečiams padėti negalėjo Egidijus Vaitkūnas, Gratas Sirgėdas, Stevenas Thicot, Domantas Viktus bei keletas jaunų futbolininkų.

Dvikovą aikštės šeimininkai pradėjo užtikrintai spausdami varžovus jų aikštės pusėje ir kontroliuodami kamuolį, o tai leido kurtis progas. Iš pradžių šalia vartų smūgiavo Karolis Šilkaitis, virš jų galva kamuolį pasiuntė Linas Pilibaitis, kuris netrukus baudos smūgiu dar sudrebino varžovų vartų konstrukciją.

Deja, tačiau savomis progomis nepasinaudoję „Kauno Žalgirio“ futbolininkai 13-ąją minutę praleido įvartį, o puikiai progas realizavę panevėžiečiai iki pertraukos pelnė dar tris įvarčius – 0:4.

Po pertraukos „Kauno Žalgiris“ stengėsi ilgiau kontroliuoti kamuolį ir kurti pavojingas atakas varžovų aikštės pusėje, tačiau pasižymėti taip ir nepavyko. Tuo metu svečiai iš Panevėžio surengė dar vieną kontrataką ir įtvirtino savo pergalę.

„Kauno Žalgirio“ sudėtis: D.Mikelionis, Choco, M.Dapkus, P.Nainys, R.Sadauskas, D.Šešplaukis, K.Šilkaitis, D.Putrius, L.Pilibaitis, Renato ir P.Otele.

Po keitimo į aikštę žengė: A.Mickevičius, M.Thuique ir D.Vinckus.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Ua-ha-ha!!! Taip suprantu, KZ futbolo projektas uzsidaro? Gal ir gerai…

  2. A lygos numyletinis

    Nenorite stiprintis ir matom rezultatus.