A lygoje – trečioji „Kauno Žalgirio“ pergalė iš eilės 0

www.alyga.lt

Ir toliau be nuostolių „Optibet A lygoje“ žengia „Kauno Žalgirio“ futbolininkai. Roko Garasto auklėtiniai šeštadienį Marijampolėje 4-ojo turo mače 2:1 (1:0) palaužė Vilniaus „Riterius“.

Tai buvo jau trečioji kauniečių pergalė iš tiek pat galimų, tuo tarpu antrą sykį per du mačus suklupę „Riteriai“ kol kas lieka be taškų.

Nominalūs dvikovos šeimininkai iš Kauno rungtynes pradėjo puikiai – jau 3-iąją minutę po pakelto kampinio ir baudos aikštelėje kilusios sumaišties kamuolį į tinklą iš arti pasiuntė ekipos saugas Karolis Šilkaitis.

Per likusį kėlinio laiką kauniečiai ir toliau turėjo teritorinę persvarą, tačiau jos paversti įvarčiu nepavyko. Negana to, pačioje kėlinio pabaigoje rezultatą išlyginti galėjo svečių puolėjas Lukas Kochanauskas, tačiau jo smūgis iš arti praskriejo virš vartų.

Visgi iškart po pertraukos tas pats L. Kochanauskas tokios klaidos nekartojo – antrojo kėlinio starte sėkmingas „Riterių“ spaudimas varžovų aikštės pusėje baigėsi perimtu kamuoliu, Artūras Dolžnikovas gražiu perdavimu į smūgio poziciją išvedė L. Kochanauską, o šis neklydo ir nestipriu, bet tiksliu smūgiu rezultatą išlygino, taip pelnydamas pirmą savo įvartį po sugrįžimo į „Riterių“ gretas.

Tačiau pusiausvyra mače ilgai nesilaikė, mat jau po kelių minučių Kauno klubas surengė gražią ataką dešiniajame krašte, po kurios sekęs perdavimas į baudos aikštelę surado Philipą Otele, o šis neklydo ir galingu smūgiu pelnė jau trečią savo įvartį šiame sezone, taip dar sykį suteikdamas savo komandai persvarą.

Per likusį laiką „Riteriai“ bandė išlyginti rezultatą, tačiau jiems to padaryti nepavyko ir trys taškai iškeliavo į Kauną.

Komentarai