„Kauno Žalgiris“ nusileido „Sūduvai“ ir patyrė pirmą nesėkmę 1

Pirmą nesėkmę „Optibet A lygos“ sezone patyrė „Kauno Žalgiris“. Roko Garasto auklėtiniai 5-ojo turo dvikovoje išvykoje rezultatu 1:2 (0:1) nusileido šalies vicečempionei Marijampolės „Sūduvai“, kuri pakilo į pirmą turnyro lentelės vietą.

Pirmame kėlinyje iniciatyva priklausė šeimininkams, kurie surengė ne vieną aštrią ataką ir buvo arti pirmojo įvarčio. Jį pelnyti pavyko 26-ąją minutę ir prie to svariai prisidėjo „Sūduvos“ naujokas Serge’as Nyuiadzi.

Legionierius įsiveržė į baudos aikštelę bei atliko aštrų perdavimą – kamuolys nuo vidurio gynėjo Rimvydo Sadausko įskriejo į vartus.

„Kauno Žalgiris“ sykį sudrebino vartų konstrukciją, visgi, sūduviečiai antrojo kėlinio starte padvigubino rezultatą. 53-iąją minutę S. Nyuiadzi surengė reidą ir atliko precizišką perdavimą link Kule Mbombo, kuris pasiuntė kamuolį į tuščius vartus.

63-iąją minutę intrigą į šias rungtynes sugrąžino taikliai iš arti po Deivido Šešplaukio perdavimo smūgiavęs Karolis Šilkaitis. Po šio epizodo žalgiriečiai buvo perėmę iniciatyvą, tačiau „Sūduvai“ nuo poros labai pavojingų išpuolių pavyko atsilaikyti.

Artimiausias rungtynes „Kauno Žalgiris“ sekmadienį Marijampolėje žais su Vilniaus „Žalgiriu“.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Viskas vyksta taip, kaip visi ir prognozavo…