„Kauno Žalgiris“ išvykoje sutriuškino „Bangą“ 1

„Kauno Žalgiris“ Optibet A lygoje pasiekė trečią pergalę iš eilės. Šį kartą žalgiriečiai išvykoje rezultatu 5:1 (2:1) įveikė Gargždų „Bangos“ komandą.

Susitikimo pradžia kauniečiams nesusiklostė, nes jau 8-ąją minutę buvęs komandos žaidėjas Simonas Urbys atliko tolimą baudos smūgį, o nuo vejos atsimušęs kamuolys įskriejo į vartus.

Netrukus po pirmojo įvarčio aikštės šeimininkai turėjo dar vieną puikų šansą pasižymėti, tačiau Igno Venckaus smūgį atrėmė Deividas Mikelionis.

Gavę šaltą dušą Roko Garasto auklėtiniai užspaudė varžovus ir ilgai nelaukę išlygino rezultatą. Erdvės krašte gavęs Renato Matosas atliko stiprų smūgį, o kamuolys nuo varžovų vartų sargo atsidūrė tinkle – 1:1.

Kėlinio pabaigoje žalgiriečiai išsiveržė į priekį. Po kampinio Rudinilsonas atliko puikų perdavimą Michaelui Thuique, šis galva kamuolį numetė Philipui Otele, o pastarasis jį nukreipė į vartus – 2:1.

Antroje susitikimo pusėje „Kauno Žalgiris“ toliau užtikrintai kontroliavo rungtynių eigą ir pelnė dar du įvarčius.

Iš pradžių 63-ąją susitikimo minutę M. Thuique baudos aikštelėje suklaidino varžovą ir taikliai smūgiavo į tolimąjį vartų kampą – 3:1.

Netrukus aikštėje po keitimo pasirodęs Linas Pilibaitis sudrebino varžovų vartų konstrukciją ir turėjo dar vieną gallimybę įvarčiui. Tiesa, galiausiai jį vis tik pelnė Deividas Šešplaukis.

Startinėje sudėtyje dvikovą pradėjęs futbolininkas pasinaudojo varžovų vartininko klaida ir kamuolį pasiuntė tiesiog į tuščius vartus.

Per likusį laiką pavojus kartelį buvo kilęs ir prie Kauno komandos vartų, tačiau čia ir vėl patikimai žaidė D.Mikelionis.

Tašką dvikovoje padėjo tas pats D.Šešplaukis, kuris pabėgęs nuo varžovų gynėjų perkėlė kamuolį per varžovų vartininką ir įsirašė antrąjį įvartį į savo sąskaitą.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Kas cia buvo?