Greitu „Kauno Žalgirio“ futbolininkų atsistatymu rūpinsis „Retractiv“ 0

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas 2021-ųjų metų sezoną pasitiko su nauju partneriu. Komandos futbolininkų atsistatymu po rungtynių ir sunkių treniruočių nuo šiol rūpinasi „Retractiv“ kuriami produktai.

„Nuo pat įkūrimo „Retractiv“ glaudžiai bendradarbiavo su žinomomis pasaulio organizacijomis, federacijomis ir žaidėjais, siekdami skatinti atsigavimą, gerinti mobilumą ir optimizuoti fizinę formą“, — sakė „Retractiv“ generalinis direktorius Jasonas Benadretti. „Ši partnerystė su vienu gerbiamiausių prekės ženklų sporto pasaulyje yra neįtikėtina galimybė. Aistringas „Kauno Žalgirio“ gerbėjų būrys reikalauja meistriškumo, o mes didžiuojamės galėdami susivienyti su į priekį mąstančia organizacija, kuri sunkiai dirba ir stengiasi tam, kad pasirodymai aikštėje būtų aukščiausio lygio“.

„Ši partnerystė demonstruoja „Kauno Žalgirio“ įsipareigojimą savo žaidėjams ir sirgaliams“, — sakė „Retractiv“ operacijų koordinatorius Tomaso Sasdelli. „Tai užtikrina, kad sportininkams bus suteikta reikalinga atsistatymo technologija ir bus pasirūpinta jų sveikata. Tai suteiks jiems konkurencinį pranašumą ir leis pasirodyti aukščiausiu lygiu“.

„Retractiv“ sukurtas atsistatymo priemones greitai pamėgo ir patys „Kauno Žalgirio“ futbolininkai, kurių šiame sezone laukia kone dvigubai daugiau rungtynių nei praėjusiais metais.

„Man „Retractiv“ limfodrenažinės terapijos įranga padeda greičiau atsigauti po rungtynių ar sunkių treniruočių, o greitas atsigavimas sporte yra labai svarbus dalykas“, — teigė „Kauno Žalgirio“ gynėjas Rimvydas Sadauskas.

Be limfodrenažinės terapijos įrangos žalgiriečiai taip pat naudoja ir vibracinius masažuoklius, kurie yra nepakeičiami žaidėjų raumenų draugai.

„Šie vibraciniai masažuokliai padeda įšildyti mano raumenis prieš treniruotes ar rungtynes bei pagreitina raumenų atsistatymą po didesnio krūvio“, — nauja įranga džiaugėsi brazilas Renato Matosas.

Komentarai