Antrasis atrankos etapas pradėtas skaudžia nesėkme 5

„Kauno Žalgiris“ skaudžiu pralaimėjimu pradėjo antrojo UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos etapo kovas. Roko Garasto auklėtiniai rezultatu 0:5 (0:4) pralaimėjo „The New Saints“ komandai iš Velso.

Nuo pat pirmųjų rungtynių akimirkų žalgiriečiai tvirtai kontroliavo kamuolį ir pirmosiomis minutėmis susikūrė šansą, kai šalia vartų smūgiavo Deividas Šešplaukis.

Deja, tačiau pirmieji į priekį vis tik išsiveržė svečiai – jie surengė kontrataką ir pasižymėjo jau 8-ąją susitikimo minutę. Įvartį pelnė Leo Smithas.

Po kelių minučių valai galėjo pelnyti dar vieną įvartį, kai galva atliko labai pavojingą smūgį šalia vartų virpsto.

Kėliniui persiritus į antrą pusę į kauniečių vartus krito dar trys įvarčiai. Du iš jų smūgiais galva pelnė varžovų puolėjas Danielis Daviesas, o 40-ąją minutę po žalgiriečių klaidos pasižymėjo Declanas McManusas – 0:4.

Po pertraukos žalgiriečiai nieko nelaukę apsigyveno varžovų aikštės pusėje ir beveik neleido varžovams lankytis arčiau Deivido Mikelionio vartų, tačiau progas kurti sekėsi retai.

70-ąją minutę pavojingai į varžovų vartus galva smūgiavo po keitimo aikštėje pasirodęs Michaelas Thuique.

80-ąją minutę Choco pasiuntė kamuolį į varžovų vartų tinklą, tačiau džiaugtis įvarčiu kauniečiai negalėjo – nuošalę fiksuojanti rungtynių arbitro vėliavėlė buvo pakelta.

87-ąją minutę svečiai atliko pirmą smūgį antroje rungtynių dalyje ir sugebėjo pasižymėti penktą kartą. Kamuolį nuo virpsto į vartus tolimu smūgiu pasiuntė Jordanas Williamsas.

Atsakomosios rungtynės liepos 29 dieną bus žaidžiamos Velse.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Tai ir po sito „pasiekimo“ treneriu stabas neras savyje jegu prisiimti atsakomybe ir iseiti?

  2. Linas

    Norėtusi pasakyti gėda,bet neverta, nes net ir šito žodžio jie neverti…

  3. Kaunietis tikras

    Linai, bet net ir si geda nublanksta pries ta gedinga „pasirodyma“, kuri suruose „trenerio“ zmona facebook’e po rungtyniu…

  4. tai

    ka ten ta zmona prikrete ,jei galima trumpai? Taktika vakar buvo pasirinkta visiskai netinkama , pirmu numeriu zaisti pries ausktesnio lygio komanda ir dar su tokiais gynejais ? Butu susitelke savo pusej , gal butu maziau praleide.

  5. Linas

    Galima palaciau ka ten „trenerio“ zmona suruose facebooke?