„Kauno Žalgirio“ pasirodymas Konferencijų lygoje baigtas 2

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai pralaimėjo ir antrąją dvikovą „The New Saints“ komandai ir baigė savo pasirodymą UEFA Europos Konferencijų lygoje. Roko Garasto auklėtiniai išvykoje pralaimėjo rezultatu 1:5 (0:3).

9-ąją susitikimo minutę varžovai turėjo pavojingą progą po to, kai Choco susidūrė su varžovu ir nukrito ant dirbtinės stadiono dangos. Tiesa, tada kauniečius išgelbėjo vartų konstrukcija, į kurią ir skriejo kamuolys.

Po kelių minučių aikštės šeimininkai įvartį vis tik pelnė. Danielis Redmondas iš toli smūgiavo tiksliai į apatinį vartų kampą, o Deividui Mikelioniui pasiekti kamuolio nepavyko – 0:1.

20-ąją susitikimo minutę aikštės šeimininkai savo pranašumą padvigubino. Iš žalgiriečių spaudimo išėję ir į kontrataką pabėgę varžovai susikūrė progą, kurią realizavo Louisas Roblesas – 0:2.

Po keturių minučių kraštu surengę ataką „The New Saints“ vėl buvo tikslūs – įvarčiu pasižymėjo Declanas McManusas – 0:3.

Varžovai ir toliau kūrė progas, o svečiai kelis kartus pamėgino smūgiuoti iš toli, kartą galva netiksliai smūgiavo Michaelas Thuique.

Antrame kėlinyje oponentai jau nebuvo tokie aštrūs, tačiau pelnė ir ketvirtą įvartį. 69-ąją minutę kamuolys baudos aikštelėje patogiai nukrito L.Roblesui, o šis kamuolį nutupdė į vartų tinklą – 0:4.

75-ąją minutę varžovai sugebėjo pasiekti ir Marijampolėje užfiksuotą rezultatą. Po standartinės situacijos kamuolį į vartus nukreipė Danielis Daviesas.

85-ąją minutę pirmą įvartį šioje serijoje pasiekė ir Kauno ekipos futbolininkai. M.Thuique po Lino Pilibaičio perdavimo atsidūrė vienas prieš varžovų vartininką ir neklydo – 1:5.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Aciu Dievui, kad sitas issityciojimas baigesi… Ir jeigu sitas „treneris“ po viso sito porno bus paliktas savo poste, reiskia klube neisgydomos problemos.

  2. V

    Stebiu futbolo klubo zaidima…. beda – neispruses futbole treneris, gerbiu Zalgiri, tai negatyvo nerasysiu