„Kauno Žalgirio“ salės futbolo klube lieka vienas iš praėjusio sezono ukrainiečių 0

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo klubas po truputį baiginėja artėjančio sezono komandos komplektacijos darbus. Artėjant naujam sezonui Lietuvos čempionai pasiekė susitarimą su ukrainiečiu Maksymu Avetysianu, kuris klube rungtyniavo ir praėjusiame sezone.

30-metis futbolininkas praėjusiame Lietuvos salės futbolo A lygos sezone per 16 sužaistų rungtynių pelnė 10 įvarčių, o itin svarbiu ir gražiu smūgiu pasižymėjo finalo serijoje su Jonavos „Vikingais“.

Su komanda žaidėjas jau sukaupė ir UEFA Futsal Čempionų lygos patirties, kuri bus naudinga ir šiemet – „Kauno Žalgiris“ Lietuvoje rengs Pagrindinio šio turnyro etapo kovas ir susitiks su Oršos „Viten“ (Baltarusija), Valensijos „Levante“ ir „Barcelona“ (abi Ispanija) komandomis.

Tarpsezonio metu klubas jau pasipildė Arthuru, Vitinho, Bolo, Abneriu Targino bei Pauliumi Smaryginu, išsaugojo Justiną Zagurską, Albertą Voskunovičių, Tomą Bučmą, Luką Sendžiką, Deividą Reimarį, Ernestą Macenį ir Andrių Kaulinį, pristatė naują komandos vyr. trenerį Dentinho, išsaugojo asistentą Edviną Alimkiną bei pasipildė fizinio rengimo treneriu Joao Batista Lopo De Queiroz Junioru bei vartininkų treneriu Andriumi Krasinsku.

Komentarai