„Kauno Žalgirio“ klube L.Pilibaitis karjerą tęs dar bent metus 0

Nuo 2018-ųjų metų „Kauno Žalgirio“ klube rungtyniaujantis Linas Pilibaitis suraitė parašą ant naujos sutarties su Lietuvos futbolo A lygos bronzos medalininkais ir pavasarį pradės jau 16-ąjį sezoną stipriausiame šalies divizione.

Šiemet Lietuvos čempionate 36-erių futbolininkas buvo rezultatyviausias komandos žaidėjas. Per 35 susitikimus iš Kretingos kilęs L.Pilibaitis įmušė 11 įvarčių ir atliko rezultatyvų perdavimą.

Net aštuonis kartus patyręs žalgirietis buvo renkamas į simbolinę lygos turo rinktinę, o tai buvo vienas geriausių rezultatų visoje lygoje.

„Tai bus jau penktasis mano sezonas klube ir tikrai nebesinorėjo niekur mėtytis. Turėjome neblogą sezoną, bet esu įsitikinęs, kad tiek man asmeniškai, tiek visai komandai jis galėjo būti ir dar geresnis. Kaune turime gerą kolektyvą, darbus tęsia tas pats trenerių štabas, todėl nekantraujame vėl kibti į darbus ir pamėginti dar labiau pakelti kartelę“, – Žalgiris.lt sakė vyriausias ekipos narys.

„Kauno Žalgirio“ ekipos kapitonas sezono metu taip pat prisijungė prie dviejų ekipos šimtukininkų Deivido Mikelionio ir Karolio Šilkaičio bei A lygoje su ekipos marškinėliais perkopė šimto sužaistų rungtynių skaičių.

„Kauno Žalgirio“ futbolo klubas taip pat pasinaudojo galimybe nepratęsti sutarties su vieną sezoną klube sužaidusiu krašto gynėju Choco.

Pasibaigus sezonui kauniečiai jau pratęsė sutartis su Deividu Mikelioniu ir Karoliu Šilkaičiu bei atsisveikino su Stevenu Thicot, Emmanueliu Davidu ir Deividu Šešplaukiu.

Komentarai