„Kauno Žalgirio“ salės futbolo komanda pratęsė partnerystę su „TOPsport“ 0

Daugkartinis Lietuvos salės futbolo čempionas ir Lietuvai tarptautinėse kovose atstovaujantis „Kauno Žalgirio“ klubas pasirašė naują bendradarbiavimo sutartį su lažybų bendrove „TOPsport“.

Stipriausios Lietuvos salės futbolo komandos ir pirmosios lažybų bendrovės Lietuvoje partnerystė prasidėjo dar 2018-aisiais. Tada „TOPsport“ prisijungė prie tuo metu dar „Vyčio“ vardu žinomos salės futbolo komandos partnerių rato.

Jau eilę metų „TOPsport“ logotipas puikavosi ant Lietuvos čempionų aprangų, o šiemet, prieš pat UEFA Čempionų lygos pagrindinio etapo kovas „Žalgirio“ arenoje, papuošė ir naujas žalgiriečių aprangas.

„Jau ne kartą esame sakę, kad mūsų tikslas yra ugdyti meilę sportui. Eilę metų prisidedame prie stipriausių Lietuvos komandų gyvavimo ir pergalių, o salės futbole bendradarbiaujame su lyderiais ne tik Lietuvoje, bet ir Baltijos šalyse. Matome, kad jau eilę metų komanda sėkmingai rungtyniauja ir prestižiniame UEFA turnyre, todėl malonu būti to dalimi“, – teigė „TOPsport“ vadovas Gintaras Staniulis.

Tolimesniu „Kauno Žalgirio“ ir „TOPsport“ bendradarbiavimu džiaugėsi ir klubo vadovas Darius Gurskis.

„Labai smagu, kad mūsų partneriai vertina ilgalaikį bendradarbiavimą ir toliau į priekį žengia kartu su mumis. Tai dar kartą parodo, kad salės futbolas Lietuvoje nestovi vietoje“, – sakė D.Gurskis.

Šiuo metu Lietuvos čempionate kauniečiai užtikrintai žengia pirmoje turnyrinės lentėlės pozicijoje ir yra iškovoję visas įmanomas pergales.

Komentarai