„Kauno Žalgiris“ pradėjo pasirengimą sezonui 3

Sausio 6 dieną į pirmąją 2022-ųjų metų treniruotę susirinko ir pasirengimą artėjančiam sezonui pradėjo „Kauno Žalgirio“ vyrų futbolo komanda.

Įvadinė treniruotė daugiausiai buvo skirta futbolininkų fizinių savybių vertinimui bei raumenų aktyvavimui ir jų mobilizavimui, o penktadienį žaidėjams bus atlikti išsamūs testai.

„Kauno Žalgirio“ futbolo akademijoje prakaitą liejo ir ekipos fizinio rengimo trenerio Šarūno Bičiušo nurodymų klausė praėjusiame sezone komandai atstovavę Deividas Mikelionis, Martynas Dapkus, Egidijus Vaitkūnas, Edvinas Girdvainis, Karolis Šilkaitis, Gratas Sirgėdas, Edvinas Kloniūnas, Linas Pilibaitis, Michaelas Thuique, Yuma Suwa, Divine’as Naah, Abdulgafaras Opeyemi, Oyinlola Kayode, Dovydas Vilkas, Pijus Nainys, Deitonas Vinckus ir Denis Ževžikovas, pasibaigus nuomos sutarčiai iš Gargždų „Bangos“ į Kauną grįžęs Benas Anisas ir jaunimo ekipos žaidėjai – Pijus Sudakovas, Lukas Odincovas bei Nojus Akinis, 

Ateinančią savaitę žalgiriečiai kontrolinėse rungtynėse išmėgins jėgas su „Kauno Žalgirio B“ ekipa, o pirmuoju rimtu išbandymu sausio 22 dieną taps dvikova su Vilniaus „Riteriais“. Rungtynės sostinėje prasidės 18:00.

Beje, prie jau anksčiau su komanda atsisveikinusių žaidėjų taip pat prisidėjo Airidas Mickevičius ir Rudinilsonas Silva, į Kauną greičiausiai negrįš ir Philipas Otele.

Artimiausiu metu „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas pristatys į komandą atvyksiančius naujokus.

Komentarai

  1. Kaunietis tikras

    Tai kur galu gale tie naujokai? Is pirmojo naujoko lygio iskart pasimatys, ar sitas projektelis dar turi kazkokia ateiti…

  2. tiesiog zmogus

    Toks tas ir projektas, kai vos ne puse jaunimo treniruoteje ir nera kalbu apie naujokus…

  3. Ž

    Taigi bus tu naujoku, neveltui daug žaideju išejo. Aisku priklausys koks ju lygis