Philipas Otele keliasi į Rumuniją 3

Nuo 2019-ųjų trejus metus „Kauno Žalgirio“ futbolo klubui atstovavęs Philipas Otele į Kauną negrįš – 22-ejų metų atakuojantis futbolininkas nuo šiol rungtyniaus Rumunijoje, Arado UTA klube.

„Kauno Žalgiris“ iš Nigerijos kilusiam žaidėjui buvo pirmasis profesionalus klubas, o Lietuvoje jis per trejus metus  sužaidė daugiau nei 60 rungtynių A lygos čempionate, per kurias pasižymėjo 12 įvarčių ir 3 rezultatyviais perdavimais. 

Futbolininkui geriausias buvo paskutinysis sezonas klube, per kurį jis buvo vienas rezultatyviausių lygos žaidėjų.

„Klubui noriu pasakyti nuoširdų ačiū. „Kauno Žalgiris“ suteikė man galimybę parodyti savo sugebėjimus, o visi klube buvę žmonės mane puikiai priėmė ir leido man jaustis patogiai. Jaučiau kauniečių palaikymą, susiradau draugų ir labai noriu palinkėti šiam klubui sėkmės ateityje. Tiek Lietuvoje, tiek Europoje. Ačiū“, – atsisveikindamas tarė P.Otele.

Įdomu tai, kad naujoje savo komandoje P.Otele ir vėl sutiks lietuviškų akcentų – UTA klube žaidžia lietuviai Modestas Vorobjovas, Karolis Laukžemis ir Rolandas Baravykas. Naujoji jo ekipa Rumunijos pirmenybėse šiuo metu žengia devintoje pozicijoje.

„Kauno Žalgiris“ ilgamečiui ekipos legionieriui P.Otele linki sėkmės Rumunijoje bei tolimesnėje karjeroje.

Komentarai

  1. Fut

    Gal už išpirką išvažiavo

  2. Kaunietis tikras

    Transfermarkt.com nurodyta „free transfer“. Siaip jis buvo vidutiniokas, jeigu yra planu kilti auksciau, ji reikejo keisti…

  3. Ž

    Sekmės jam, potencialo turi, tik reikėtu su sprendimu priemimu stipriai padirbti. Rumunija kaip ir bet kuriam iš A lygos žaidejui yra nebloga stotelė.