„Kauno Žalgiris“ kontrolinėje dvikovoje įveikė ir „Džiugą“ 0

„Kauno Žalgirio“ futbolininkai Prezidento Valdo Adamkaus sporto centre sužaidė dar vienas kontrolines rungtynes. Šeštadienį Roko Garasto auklėtiniai rezultatu 2:1 (2:0) įveikė Telšių „Džiugą“. Tai buvo penktoji žalgiriečių pergalė pasirengime iš eilės.

Verta paminėti, kad demonstruoti geriausią savo žaidimą abiem komandom šiek tiek trukdė sudėtingos oro sąlygos – pirmojo kėlinio metu prieš stiprų vėją per lietų rungtyniavo „Kauno Žalgiris“, o po pertraukos tą patirti teko ir „Džiugui“.

Dvikovą startinėje sudėtyje pradėjo A.Bražinskas, E.Vaitkūnas, M.Dapkus, E.Girdvainis, Y.Suwa, K.Šilkaitis, G.Sirgėdas, D.Naah, M.Bahlouli, R.Trotmanas ir B.Anisas.

Nepaisant to, aikštės šeimininkai į priekį išsiveržė pirmieji. Įpusėjus kėliniui įvarčiu iš baudos aikštelės centro pasižymėjo Gratas Sirgėdas – 1:0.

Tas pats G.Sirgėdas neišnaudojo dar vieno puikaus šanso, gerą progą iššvaistė Ryanas Trotmanas, o 33-ąją minutę galiausiai krito dar vienas įvartis. Mohamedas Bahlouli stipriai smūgiavo iš dešiniojo krašto, o kamuolys nuo virpsto įskriejo į vartus – 2:0.

Antrojo kėlinio pradžioje Telšių ekipai pavyko atsilikimą sumažinti. „Džiugo“ futbolininkas atsidūrė vienas prieš vieną su Arijumi Bražinsku ir pasiuntė kamuolį į vartus.

Antrojo kėlinio metu į aikštę po keitimo žengė D.Mikelionis, E.Kloniūnas, M.Pejičius, L.Pilibaitis, M.Thuique, O.Kayode ir peržiūroje dalyvaujantis gynėjas.

Kaip bebūtų, antrojo kėlinio metu „Džiugas“ gana patikimai gynėsi ir žalgiriečiams neleido praktiškai nieko sukurti. Patys „Džiugo“ futbolininkai dar atliko keletą smūgių į vartus, tačiau antrame kėlinyje žaidimas ir arši kova daugiausiai vyko aikštės centre.

Paskutines kontrolines rungtynes „Kauno Žalgirio“ futbolininkai vasario 26 dieną sužais su FA „Šiaulių“ komanda.

Komentarai