„Kauno Žalgirio“ moterų komanda A lygos sezoną pradėjo triuškinama pergale 0

Antrą vietą praėjusio Moterų A lygos sezono metu užėmusi „Kauno Žalgirio“ moterų komanda 2019-ųjų metų sezono kovas pradėjo įtikinama pergale. Ingridos Siliūnienės ir Rolando Čepkausko vadovaujama komanda pirmojo moterų A lygos turo rungtynėse net 7:0 (3:0) įveikė lygoje debiutuojantį Utenos „Utenio“ klubą.

Labiau patyrusios kaunietės nuo pat pirmųjų rungtynių akimirkų kontroliavo kamuolį ir leidosi į priekį, o jau 11-ąją mačo minutę pelnė įvartį. Pirmojo sezono įvarčio autore tapo Gabija Valiukevičiūtė.

Namuose žaidusios „Kauno Žalgirio“ merginos iš varžovių aikštės pusės nesitraukė ir iki pertraukos įmušė dar du kartus. Abu įvarčius pelnė Rimantė Kunickaitė.

„Kauno Žalgirio“ gretose nuo pirmųjų antrojo kėlinio minučių aikštėje pasirodė Gabrielė Sendžikaitė ir Ieva Bartkevičiūtė, o „Utenio“ merginų bėdos nesibaigė.

55-ąją minutę antrą savo įvartį pelnė G.Valiukevičiūtė, o po kelių minučių savo įvarčių sąskaitą atsidarė ir Agnė Žėglevičiūtė.

Kai rezultatas tapo 5:0, rungtynėse liko tik formalumai, tačiau iki rungtynių pabaigos kaunietės įmušė dar du įvarčius. Abu kartus pasižymėjo Karolina Zabolotnaja.

Artimiausias rungtynes „Kauno Žalgirio“ komanda balandžio 14 dieną išvykoje žais su titulą ginančia Šiaulių „Gintra-Universiteto“ komanda.

Komentarai