Antrajame LRF taurės etape – „Žalgirio“ regbininkų triumfas 0

Savaitgalį Kaune vykusiame antrajame Lietuvos regbio federacijos (LRF) taurės etape – „Tecnolines“ taurės turnyre – triumfavo Kauno „Žalgirio“ klubas.

Kauniečiai laimėjo visus tris žaistus susitikimus. Pirmiausia „Žalgiris“ 25:5 (5:5) nugalėjo „Baltrex-Šiaulių“ ekipą ir 15:0 (10:0) pranoko „Šiaulių“ klubą. Pirmuosius du susitikimus laimėjo ir Šiaulių „Vairas“. Jis 20:0 (10:0) įveikė „Šiaulius“ ir 15:10 (10:5) – „Baltrex-Šiaulius“.

Lemiama tapo „Žalgirio“ ir „Vairo“ akistata, kurią po gražios ir atkaklios kovos 15:10 (10:10) laimėjo žalgiriečiai.

Pirmajame kėlinyje kauniečius į priekį išvedė Dainius Tamoliūnas, o po kelių minučių rezultatą išlygino Daivaras Jonaitis. Dar po akimirkos Aurimas Streckis vėl sugrąžino persvarą „Žalgiriui“, bet pirmojo kėlinio pabaigoje pusiausvyrą atstatė Justas Urbonas. Vienintelį ir pergalingą žeminimą antrajame kėlinyje pelnė tas pats A.Streckis.

„Esu sužavėtas tuo, kaip vaikinai atsitiesė po praėjusios savaitės ir pademonstravo puikų pasirodymą. Disciplina ir komandos dvasia buvo labai gera ir aš tikiuosi, kad tai sugebėsime išlaikyti viso sezono metu. Nenoriu išskirti konkrečių žaidėjų, nes visi žaidė gerai ir kiekvienas prisidėjo prie tokio rezultato“, – mintimis dalinosi „Žalgirio“ treneris iš PAR Felo Sangweni.

Antrąją vietą turnyre užėmė „Vairas“, trečiąją – „Baltrex-Šiauliai“, ketvirtąją – „Šiauliai“.

Pirmajame LRF taurės etape nugalėjo „Baltrex-Šiauliai“, o antrąją vietą užėmė „Šiauliai“.

Komentarai