Kalėdinis žalgiriečių iššūkis „Žalgirio“ arenos baseine (VIDEO) 0

Šv. Kalėdų proga „Žalgiris TV“ pristato dar vieną nuotaikingą kalėdinį epizodą. Šį kartą „Žalgirio“ arenos baseine kalėdiniame iššūkyje susitiko baseino treneriai Tadas ir Robertas bei „Žalgirio“ dublerių atstovai Motiejus Krivas, Liutauras Lelevičius, Dominykas Butka ir Domantas Šarauskas.

Iššūkio dalyviai pasiskirstė į dvi komandas, kurias sudarė po vieną „Žalgirio“ arenos baseino trenerį ir po du „Žalgiris-2“ krepšininkus.

Abi iššūkyje dalyvavusios komandos varžėsi trijose skirtingose užduotyse. Pirmoji jų – puodelio pildymas vandeniu, stengiantis neprapilti pro šoną.

„Kiekvienas turėjo dirbti su savimi ir pajausti tą laisvę, kad puodelis iš tikro yra tikrai talpus. Tas buvo svarbiausia“, – sakė vienas „Žalgirio“ arenos baseino trenerių.

Kitoje užduotyje jaunieji žalgiriečiai jau lipo į vandenį ir „Žalgirio“ arenos baseine dalyvavo improvizuotose gladiatorių kautynėse.

„Kaip ir sakiau, žemesnė komandos sudėtis mums visiškai pasiteisino ir todėl turime dar vieną pergalę“, – raktą į sėkmę aiškino treneris.

Lemiamoje užduotyje abi komandos pasinėrė į 50 metrų Olimpinio baseino takelius, kuriuose plaukė su šokoladiniais Kalėdų seneliais. 

Įdomu tai, kad už paskutinę rungtį komandai buvo skiriami du taškai, tad net ir pirmas dvi rungtis pralaimėjusi komanda sugebėjo išlyginti rezultatą.

„Esame patenkinti. Manau, kad Robertas žinojo, jog paskutinėje rungtyje jie neturi jokių šansų. Ačiū teisėjams, kad jie ištraukė mums du taškus“, – sakė arenos baseino treneris Tadas.

Daugiau informacijos apie „Žalgirio“ arenos baseino darbo laiką, siūlomas paslaugas ir kainas galima rasti paspaudus čia.

Komentarai