R.Miniotas: „Treniruotės su „Žalgirio“ krepšininkais suteikė pasitikėjimo savimi“ (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ dublerių komandos krepšininkas Regimantas Miniotas antrąjį sezoną iš eilės džiugina jaunųjų žalgiriečių ekipos ir Nacionalinės krepšinio lygos gerbėjus efektingu žaidimu bei kovingumu aikštelėje.

19 metų 206 cm ūgio sunkiojo ir lengvojo krašto puolėjo pozicijoje galintis rungtyniauti krepšininkas kalbėdamas su „Žalgiris TV“ prisipažino – kieta kova aikštelėje būtina, norint tobulėti ateityje.

„Kur treneris liepia, ten ir žaidžiu. O ką aš mėgstu krepšinio aikštelėje? Tiesiog mėgstu laimėti. Mėgstu kontaktinį krepšinį, vyrų krepšinyje tai yra įprasta, todėl turiu prie to pratintis“, – aiškino R.Miniotas.

Žaidėjas krepšinio abėcėlės pradėjo mokytis Kėdainiuose, būdamas paauglys, persikėlė į Vilnių, o iš ten prieš dvejus metus – į Kauną. Po pirmojo sezono NKL pirmenybėse krepšininkui jau teko patirti, ką reiškia aukščiausio laiptelio krepšinis – R.Miniotas dalyvavo „Žalgirio“ vyrų komandos treniruotėse.

„Tai suteikė neįkainojamos patirties ir pasitikėjimo savo jėgomis. Matai, kaip profesionalūs žaidėjai ruošiasi prieš treniruotes, kaip dirba, – pasakojo jaunasis žalgirietis. – Be abejo lygių skirtumas akivaizdus, ne tiek fizine jėga, kiek protu, sprendimų priėmimu.“

NKL čempionate po 10 taškų ir po 7,5 kamuolio atkovojantis krepšininkas apie kovas Lietuvos krepšinio lygoje dar negalvoja ir teigia, jog priimti iššūkius pats žaidėjas bus pasiruošęs.

„Čia jau ne man spręsti, ar galėčiau jau dabar žaisti LKL čempionate. Jeigu į komanda mane paims treneriai, reikės žaisti“, – interviu pabaigoje kalbėjo R.Miniotas.

Komentarai