Suformuotos „Žalgirio“ jaunimo komandos ir jų trenerių štabai 0

Pasirengimą artėjančiam sezonui pradėjo ne tik pagrindinė Kauno „Žalgirio“ krepšinio komanda, bet ir po ja klubo piramidėje esančios „Žalgiris-2“ ir „Žalgiris-3“ ekipos.

Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) pirmenybėse dalyvaujanti „Žalgiris-2“ komanda išlaikė praėjusio sezono branduolį, o į pagrindinę komandą persikėlus Tautvydui Saboniui, trenerių štabe taip pat įvyko tik minimalios permainos.

Komandą ir toliau treniruos Arvydas Gronskis, jam padės Dalius Lubys, Darius Sirtautas ir Vytautas Pliauga, kuris taip pat vadovaus „Žalgiris-3“ komandai Regionų krepšinio lygos (RKL) pirmenybėse. Ten V.Pliaugai asistuos Rolandas Rakutis.

Jaunųjų žalgiriečių fiziniu pasirengimu viso sezono metu rūpinsis Domantas Tautkus, sveikatą prižiūrės gydytojas Andrius Aukštakalnis, sporto terapeutė Gintarė Katkutė bei masažuotojas Romas Petraitis.

NKL pirmenybėse žaliai baltus marškinėlius ir toliau vilkės Justinas Ramanauskas, Dominykas Stenionis, Giedrius Bergaudas, Mantas Rubštavičius, Paulius Murauskas, Karolis Babušis, Gytis Mačionis, Matas Repšys ir Martynas Tamulevičius. Prie jų prisijungs pernai „Žalgiris-3“ komandoje žaidę Radvilas Kneižys, Titas Sargiūnas, Liutauras Lelevičius, Ugnius Jaruševičius ir Gytis Nemeikša.

„Žalgiris-3“ komandoje treniruosis ir rungtyniaus Kajus Kublickas, Dominykas Grenda, Rokas Čivilis, Nojus Adomavičius, Dominykas ir Dovydas Butkos, Nedas Montvila, Petras Padegimas, Martynas Navickas, Motiejus Krivas, Emilis Bartninkas, Edas Valenta, Mantas Kočanas, Astijus Jakas, Ignas Bytautas, Arūnas Rimkus, Rokas Kabašinskas bei tarp antros ir trečios komandos migruosiantys L.Lelevičius, T.Sargiūnas ir R.Kneižys.

Penktadienį „Žalgiris-2“ sužaidė pirmąsias kontrolines rungtynes su Kamensko „SC Prometey“ klubu iš Ukrainos. Artimiausiu metu jaunųjų žalgiriečių laukia ir susitikimas su Prienų „CBet“ komanda.

Komentarai