„Žalgirio“ jaunimo komanda ruošiasi NKL kovoms su praretėjusiu trenerių štabu 0

Kauno „Žalgirio“ jaunimo komanda artimiausiose Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rungtynėse turės verstis be dalies trenerių štabo narių.

Dar prieš žengiant į naujuosius metus, koronaviruso simptomus pajutę keli treneriai saviizoliavosi, o šią savaitę visai komandai buvo atlikti išsamūs tyrimai.

Teigiamų koronaviruso testų rezultatų sulaukė trys „Žalgiris-2“ treneriai ir du krepšininkai. Atkreiptinas dėmesys, kad net 11 krepšininkų ir 2 trenerių štabo nariai yra persirgę koronavirusu dar lapkričio mėnesį ir turi antikūnų, todėl po konsultacijos su Nacionalinės visuomenės sveikatos centru (NVSC) komanda pratęsė treniruotes.

„Žalgiris-2“ ruošiasi šio ketvirtadienio rungtynėms su Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“ ekipa, kuriose jauniesiems žalgiriečiams vadovaus treneris Dalius Lubys.

Dar lapkričio mėnesį, kai didžioji dalis „Žalgirio“ jaunimo komandos sirgo koronavirusu, treniruočių procesas buvo sustabdytas ir rungtynės nukeltos tolimesniems laikotarpiams. Nepaisant to, į aikštelę sugrįžę kauniečiai NKL pirmenybėse pasiekė 5 pergalių seriją, o šiuo metu iš 19 rungtynių yra laimėję 13 ir yra tarp čempionato lyderių.

Komentarai