„Žalgiris“ neturėjo vargo su svečiais iš Kėdainių 5

„Betsafe–LKL“ čempionate titulą ginantis Kauno „Žalgiris“ toliau žygiuoja be pralaimėjimų. Jures Zdovco treniruojami žalgiriečiai Kauno „Žalgirio“ arenoje užtikrintai rezultatu 102:77 (27:25, 22:6, 25:17, 28:29) sutriuškino Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ ir iškovojo septintąją pergalę.

Susitikimo pradžioje du taškus pelnė Marekas Blaževičius, tritaškį smeigė Artūras Milaknis, Edgaras Ulanovas surinko penkis taškus, o du tolimus metimus pataikęs Mantas Kalnietis pridėjo aštuonis – 18:15. Tyleris Cavanaugh sumetė du baudų metimus, Nielsas Giffey  ir Lukas Lekavičius pridėjo po vieną, Joshas Nebo įdėjo iš viršaus, o Karolis Lukošiūnas taip pat pataikė iš toli – 27:25.

Antrame kėlinyje K.Lukošiūnas, M.Kalnietis ir T.Cavanaugh realizavo po tritaškį, L.Lekavičius ir Paulius Jankūnas pataikė po dvitaškį, o M.Blaževičius pelnė keturis taškus, E.Ulanovas surinko penkis, o varžovų puolimą sustabdęs ir tik šešis taškus praleidęs „Žalgiris“ susikrovė pranašumą – 49:31.

Po pertraukos A.Milaknis pasižymėjo dvitaškiu, o tada net dešimt taškų iš eilės kauniečiai pelnė baudų metimais, kai po du įmetė L.Lekavičius ir P.Jankūnas, o šešis pridėjo M.Blaževičius – 61:39. Per likusias keturias kėlinio minutes N.Giffey, L.Lekavičius, K.Lukošiūnas ir T.Cavanaugh taikliai metė iš toli, o pastarasis dar pataikė ir vieną baudos metimą – 74:48.

Prasidėjus paskutiniam ketvirčiui J.Nebo pataikė iš po krepšio, N.Giffey ir K.Lukošiūnas buvo taiklūs mesdami nuo tritaškio linijos, o L.Lekavičius realizavo vieną baudos metimą – 83:55. Per likusią rungtynių atkarpą T.Cavanaugh surinko dešimt taškų, K.Lukošiūnas keturis, dvitaškį realizavo M.Blaževičius, o pergalę taikliu tritaškiu įtvirtino A.Milaknis – 102:77.

„Žalgiris“: T.Cavanaugh 19 (6 atk. kam.), K.Lukošiūnas 16, M.Blaževičius 14 (9 atk. kam.), M.Kalnietis 11 (12 rez. perd.), E.Ulanovas 10, L.Lekavičius 9 (4 rez. perd.), A.Milaknis 8, N.Giffey 7, P.Jankūnas 4 (5 atk. kam.), J.Nebo 4, T.Sargiūnas 0.

„Nevėžis-Optibet“: R.Kuksikas 16, M.Valinskas 14.

Komentarai

  1. 709

    Su pergale!

  2. Reikia

    Kad ir EL tokia statistika būtų

  3. 18 tritaskiu

    Fantastika matosi Daug zaide Marekas Lukociunas Kalnietis 11 tasku 12 perdavimu

  4. Cavanaugh

    Tai tik ir zaisti pries Siaulius Nevezi Pasiautet

  5. Samb

    Nekaska jei Franco nebus ir dar gynėjo linijoje mes prasimete tai tik stiprybės gerbiami fanai jei ką aš su jumis