L.Sendžikas prieš finalą: „Komandoje jaučiasi kitoks nusiteikimas“ 0

Futsal A lygos finalo serijos pradžioje jau šį savaitgalį susirungs Lietuvos salės futbolo lyderiai „Kauno Žalgiris“ ir Jonavos „Vikingai“. Visą sezoną puikiais rezultatais pasižymėjusios ekipos jau šį sekmadienį, kovo 26 dieną, Kauno sporto halėje pradės lemiamas kovas dėl trofėjaus, kurių metu „Kauno Žalgiris“ sieks apginti savo titulą.

Šios dvi komandos buvo susitikusios ir praėjusio sezono Futsal A lygos finalo metu. Tąkart žalgiriečiai rezultatu 1:0 laimėjo pirmąsias finalo serijos rungtynes. Antrosios rungtynės „Kauno Žalgiriui“ buvo itin įtemptos, bet jas kauniečiai laimėjo rezultatu 5:3, taip tapdami Lietuvos Futsal A lygos čempionais šeštą kartą iš eilės.

„Jau kelinti metai iš eilės finalo serijoje susitinkame su Jonavos „Vikingais“. Šios akistatos visada būna įdomios ir kovingos. Manau, kad šių metų finalų serija bus ne išimtis. Rungtynėse tikimės kauniečių palaikymo ir pirmosios pergalės serijoje“, – apie artėjančias rungtynes kalbėjo „Kauno Žalgirio“ žaidėjas Lukas Sendžikas.

Ilgametis „Kauno Žalgirio“ futsal ekipos futbolininkas pasakojo, kad visos rungtynės prieš pagrindinius komandos priešininkus Jonavos „Vikingus“ visada yra principinės. Žalgiriečių nusiteikimas akistatai su šia komanda, pasak L. Sendžiko, visada yra kitoks nei įprastai.

Šio sezono metu „Kauno Žalgiris“ su jonaviečiais buvo susitikę kelis kartus. Reguliariojo sezono pradžioje Kaune komandos sužaidė lygiosiomis 3:3, o Jonavoje pergalę 4:2 iškovojo kauniečiai. LFF taurės ketvirtfinalyje žalgiriečiai praėjusių metų taurės laimėtojus Jonavos „Vikingus“ įveikė rezultatu 5:2.

Pasak „Kauno Žalgirio“ futsal ekipos žaidėjo, sezono metu komanda visada analizuoja savo varžovus, ne išimtis ir „Vikingų“ ekipa: „Manau, finalo metu mūsų pranašumas prieš jonaviečius yra individualus žaidėjų meistriškumas, lygiaverčių žaidėjų gausa ir namų arenos sienos“.

„Kauno Žalgirio“ salės futbolo ekipa šio Futsal A lygos sezono metu pasižymėjo puikiais rezultatais: laimėjo daugumą rungtynių, vieną kartą sužaidė lygiosiomis, o Lietuvos salės futbolo turnyro lentelėje užtikrintai išlaikė pirmą vietą, tapo sezono lygos lyderiu ir neklupdami atkrintamosiose pasiekė finalą.

Kauno komanda prisidėjo ir prie rezultatyviausių Futsal A lygos sezono rungtynių, kuriose susitiko „Kauno Žalgirio“ ir „Turbotransfers“ ekipos – jų metu buvo įmušta net 19 įvarčių. 15 iš jų sumušė žalgiriečių futbolininkai. Savo gretose „Kauno Žalgirio“ futbolininkai šį sezoną turėjo ir rezultatyviausią lygos žaidėją – brazilą Wepe. 

„Reguliarus sezonas mums buvo tikrai geras, praradome tik 2 taškus sužaidę lygiosiomis su jonaviečiais. Išvykusius ekipos legionierius pakeitė kiti žaidėjai, kurie taip pat puikiai įsiliejo į komandos kolektyvą“, – apie sezoną ir komandos pokyčius kalbėjo L. Sendžikas.

Lietuvos Futsal A lygos finalo serija šiemet vyks iki trijų pergalių. Pirmąsias finalo rungtynes „Kauno Žalgiris“ žais atnaujintoje Kauno sporto halėje, kovo 26 dieną, 15:00 val. Sekmadienį į rungtynes visi norintys galės patekti nemokamai, o nuotaiką Kauno sporto halėje palaikys „Žalgirinis“  ir Kauno „Žalgirio“ šokėjos.

„Finalo rungtynėms ruošiamės įprastai, tačiau komandoje jaučiasi kitoks nusiteikimas. Mūsų sirgalių palaikymas visada prideda papildomos motyvacijos, o šių rungtynių metu jie gali tikėtis kietos, įnirtingos kovos ir įvarčių. Kviečiu visus „Kauno Žalgirio“ fanus ateiti ir palaikyti mūsų komandą!“, – kalbėjo ekipos žaidėjas.

Antrosios šios poros rungtynės Jonavoje įvyks kovo 29-ąją, o serija į Kauną sugrįš balandžio 2-ąją.

Komentarai