Zalgiris loses the second game of the final series after overtime 67

Zalgiris Kaunas suffered the second defeat in the Betsafe-LKL Finals series. Andrea Trinchieri’s team lost to Rytas Vilnius 94-104 (30-19, 20-25, 17-27, 20-16, 7-17) in overtime and fell behind 0-2 in the best-of-5 series.

Laurynas Birutis scored seven points, Edmond Sumner added four, and Tomas Dimsa made a long-range shot to make it 14-7. Edgaras Ulanovas and Arnas Butkevicius scored on free throws, Demetre Rivers and Rolands Smits hit a three-pointer each, and Lukas Lekavicius scored four points to make it 30-19.

Smits and Ulanovas made no mistakes at the free-throw line and Birutis scored inside, but that was all Zalgiris’ points in the 5 minutes of second period, 36-34. Ulanovas added another point, Kevarrius Hayes scored two more, Lekavicius and Rivers hit three-pointers, and Dovydas Giedraitis opened his tally, 50-44.

Ulanovas scored twice inside, Giedraitis made a free throw, Birutis added four points and Lekavicius made a long-range shot, 62-50. Hayes dunked it home, Dimsa made a free throw, Giedraitis raided the free throw line, but Zalgiris was already chasing their opponents, 67-71.

Birutis scored seven points in a few minutes, and Ulanovas added a two-pointer with a foul, while the teams were separated by a point, 77-78. Lekavicius, Birutis and Ulanovas scored tweo-pointers, Smits made a three-pointer and Ulanovas sank a free throw, and the score was tied at 87-87 with a minute to play. Both teams didn’t score, and the game went into overtime.

Zalgiris started the overtime 0-5, when Lekavicius scored a floater, Ulanovas and Birutis made two free throws each and Giedraitis added a point, but the hosts had the upper hand, 94-104.

Birutis collected 24 points and 6 rebounds. Ulanovas had 18 points and 6 rebounds, while Lekavicius scored 17 points with 5 assists.

Comments

  1. Jon

    Laukiam Ulanovo ir Butkevičiaus atleidimo – bene brangiausiu žaidėjai, o naudos jokios. Ir tikimės Jankūno pasitraukimo – buvomas geru žaidėju nereiškia, kad ir komandą mokėsi rinkti ir jai vadovauti. Čia kaip Kalnietis ir jo Prezidento pareigos futbolo klube – negali kiekvieno futbolo mėgėjo padaryti Klubo prezidentu :D Na, Žalgiris padarė, o rezultatas – joks :D

  2. Šančiai

    Žalgirio negrai ir kiti užsieniečiai jau atostogose, o aria ir stegiasi mūsų lietuviai. Ir treneris jau grįžo į tą lygį iš kurio buvo išpirdolintas kaikurių komandų, kad pailsėtų…

  3. Darius

    sveikinimai komandos duobkasiui Bouliui Jobnkūnui, ačiū tau, didysis komplektatoriau, inkilų kalike, prišiktų pampersų gerbėjau, ukrainos rėmėjau. Taip susišikti dar reikia sugebėti. Su šitokiu kelis kartus didesniu už Ryto biudžetu ir neturėti ką leisti į aikštę ?
    Manekas yra šūdas
    Sumner yra šūdas
    Hayes yra šūdas
    Šmitas yra žirgo galva
    Rivers atvyko vėlai ir kalnų nenuvers.
    Visas legionas yra šūdas. Rytas žaidžia 4 negrais starte ir jie aria, Žalgirio legionieriai tupi ir rūko. Gavot ko nusipelnę, Jankį lauk !

  4. Opa

    Nu ble nezinau . Kai kurie zaid jai padeja. Gal taip reik . Gal simonyte liepe kas ten zino….

  5. Zzz

    Labai tikiuosi, kad šita kančios serija užsibaigs pirmadienį, ir kad už šitą sezoną atsakys tie, kurie rinko šitus invalidus. Pagaliau reikia daryti išvadas, nes po Šaro tik ritamės ir ritamės į naujas žemumas. Man gėda šitus vadinti Eurolygos komanda, kuri sugeba gauti seriją nuo komandos su maždaug 5 kartus mažesniu biudžetu. Sakau komandos viduj yra kažkas negerai, nes taip tiesiog būt negali. Galėtų kažkas pasidomėti, kur tie milijonai skirti žaidėjams nuėjo.

  6. Opa

    Aisku tiem vafliam is sostines nelabai ka veikt visa sezona yra. Europos baige anksti . Karaliau Mindaugo nepaeme . Liko lkl taute

  7. To žalias

    Nu ir byb# dėjau eurolygos komanda !!!!

  8. Fanas senai

    Gėda, gėda, gėda… pinigai į orą

  9. To žalias

    Va tau ir nuo trenerio daug kas priklauso..
    Vadinasi žibėnas gerai..
    Maksvytis irgi gerai buvo..

    Gėda!

  10. Aha

    Nebėra tikrų žalgiriečių, kurie viską galėtų atiduoti už komandą, neliko Žalgirio dvasios. Tiesiog akys vemia nuo šitos nevykelių rinktinės. Bet kas iš to, sprendimų vistiek nebus. Su Maneku jau pratęsta, Birutis pagrindinis centras, dar su Summneriu tegul pratęsia ir važiuojam toliau Eurolygą juokint. Va iki ko dasiritom. BRAVO !!!!

  11. Ulia

    Ulia lia hei hei
    Ulia ulia
    Ulia
    Kapitonas Ulia..
    Pakeis Ewansa..
    Svarbiausia tiket savim !

  12. Pirmadienį

    Į areną neinu.
    Eikit boysai!

    Gėda!

  13. Qwerty

    Komanda su kiek milijonu? O penkete nera zaideju kurie keltu pavoju, kurie uzastrintu. Treneris uz 600-800 tuks ir ka? O viskas buvo vienose rankose. Tai kur biudzeto pinigai? Ar atliks pagaliau kas audita? Visa sezona su vienu tikru izaideju, Lukas yra atkarpu zaidejas. Sezonas visiskas failas, turi buti veiksmai ir matomi, turi baigtis tas svogerizmas. Kodel vedantiesiems tautieciams nepasiulomi konkurencingi kontraktai, o superkami vidutiniokai uz didesne nei rinkos kaina.

  14. gg

    isiminkit situ veikeju veidus, panasu kad sitas kratinys tuoj isirasys i istorija. motiejunui kol nenutrauke visu rysiu su zalgiriu butina surasti normalu direktoriu klubui, nes jankunas vos per metus pramuse visus dugnus. gal purlys butu visai nieko?

  15. :(

    Išimk variklį iš mašinos ir ji nevažiuos. Evansas buvo šitos komandos variklis, jos alfa ir omega. Bet kaip taip nemokšiškai sukomplektuoti komandą, kad 13 mln. biudžeto Eurolygos vidutiniokų komanda negalėtų serijoje įveikti 5 mln. biudžeto CL autsaiderių? Net jei ir netenki savo pagrindinio lyderio. Neprisidėsiu prie viso shitstormo, kuris prasidės dabar, tiesiog gaila Žalgirio lietuvių ir visų fanų. Stiprybės mums visiems. Išlikim orūs ir nesivelkim į rytfanių provokacijas.

  16. Sigis

    Ule laikomas tik del.atkato nuo algos,nx ta butke.tiek.laikyt po traumos svogeriu klubas nx

  17. ...

    Tikrai komandos viduj kažkas negerai. Tiek debiliškų sprendimų vien per šitą sezona, o dar nešneku apie praėjusius. Reikalingas apsivalymas ir labai rimtas. O dar gandai eina, kad Trinchieri kitaip metais 1mln. uždirbs. Už trenerį, kuris net LKL laimėt nesugeba. Va taip leidžiami mūsų klubelio pinigai mielieji fanai.

  18. Oho

    Tam Šmitui, tai meškerę į rankas ir be paskutinių dviejų mėnesių atlyginimo atgal į Latviją. Maneko kitų metų kontraktą sudegint iškart šią minutę. Dar gal primint,kad mokam atlyginimą komandos “gelbėtoju” turėjusiams būti Lukošiūnui, kuris nei vienų rungtynių nesužaidė. Galėčiau vardint ir vardint. GĖDA !!!!

  19. darius is ziezmariu

    Prazanga pries Ule buvo 100% prie s pratesima.Bet jeigu ir pateiks apeliacija nieko nepakeis.Noro nematau is legionieriu puses Zalgiro,o gal jie ir tokio lygio?Zalgiro vadovybeje turetu ivykti permainu ziurint i ateiti

  20. Kas

    Liečia Trinchieri, ne jis komplektavo šią komandą. Jei komanda sukomplektuota vien iš atsarginių žaidėjų, tik su vienu tikru lyderiu Evansu, nieko nepasieks joks treneris. Labai tikiuosi, kad kitam sezonui Trinchieri susikomplektuos komandą su dviem trimis žaidėjais, kurie bus tikri lyderiai, o tada ir likusiems atsarginiams bus lengviau žaisti. O už šį sezoną atsakomybė krenta Žalgirio vadovybei ir deja, Maksvyčiui, kuriam dabar visiškai pochui už pridarytas nesąmones komplektuojant komandą.

  21. Rytas bc

    Apmyžom šiandien,pabaigsim pirmadienį !

  22. Vemiu

    Vemiu 2-0 🤮😮

  23. Opa

    Nu paziurwjus zaide abi eungtynes tik lietuviai . Tai koks akirtumas kiek milijonu isleido …

  24. To Kas

    Kas Trinčieriui duos tiek pinigų 3 lyderiam ? :)
    Kitsis metais ndbus gal ir to vieno lyderio jei bbžn ko prisipirks.

  25. Jus

    gak pamiršot jas rinko šita komanda? Kas brazdeiki paleido? Prie ko jankunas? Iki sezono pradžios rinko ir surinko pmo ir burokėlis, paskui italas tik riversa nusipirko. Na ne ta raisvarbiausia , bet aišku kad be evanso komanda neįgali net lkl laimėt tai didžiulis fiasko viso klubo, o skanduotės kad rezultatas nesvarbus tik prisidėjo. Atsitiko tragedija su evansu ir viskas subyrėjo . Reiktų išvadas daryt, bet su maneku pratęsė, su heisu pratęsė, tikiuosi bent dimša išmes

  26. Zal

    Pikčiausia, kad fanai yra laikomi durniais ir galvojama,kad visos nesąmonės praslys. Tas taupymas kažkoks, nieko nepirkimas pardavus Brazdeikį, paskui papigiai imami kažkokie trečiarūšiai žaidėjai, kurie bandomi prakišt kaip kažkokie labai geri pirkiniai. Dar suprasčiau, kad skolos ir nėra pinigų, bet ne. Nu o ką, tie naivuoliai fanai vistiek visus bilietus išpirks. Ir pamatysit eis žinutės, kad reikia palaikymo ir pirkit bilietūs pirmadieniui.

  27. BBD meras

    Ir vėl milijoninius klounus išdulkino Rytas. Nu ne veltui rytfaniai skanduoja “Žalia k***a”. Šiaip tai BBD ant tokio Žalgirio, net nebeverta varžybų žiūrėt, ką ir darau. O jums visiems palaikantiems apsimyželius – kantrybės ir stiprybės!

  28. Fanas nuo mažens

    Biudžetas ir pavardės nieko nereiškia,rungtynes laimi tie kurie turi daugiau noro,o žalgiriečiai,panašu,noro išvis neturi,bent jau legionieriai tai tikrai,Trinkierio sugebėjimas motivuoti žaidėjus lygus nuliui

  29. Normantas

    Pirmadienį dar ta pati parodysiu Žalgirio arenoj.

  30. Opa

    Normanliai atsiklaupt turesi

  31. Darius

    Žalgiris ir vėl surinko 97 naudingumo balus, iš jų legionieriai surinko 10, o lietuviai 87. Visiškas klipata Butkevičius žaidė beveik 30 min, per jas pasižymėjo surinkdamas -1 naudingumo balą, sunmeris 5 pražangas gavo per 8 min. Visiškas debilas. Kreivarius Heis surinko 2 naudingumo balus. Maneko užduotis turbūt negadinti žaidimo, tai nuo suolo ir negadino,. Dimša prišiktais trusikais laksto prieš Vilnių, skystimas, jokio sportinio pykčio Asų asai. Vyt visus lauk. Giedraitis, Ulua, Lukas ir Birutis aria po 35 min, todėl per pratęsimą numirė.
    Eikit į areną palaikyti, bendra skanduotę su rytūnais subliausit, patys žinote kokią, ukroskudurui atsiklaupsit. O gal per fuksą Žalgiris laimės, ot tai turėsit laimės, pilnas kelnes šlapias.

  32. :(

    Bet Trinchieri vis dėlto darosi apgailėtinas su tais savo skundais ir kaltinimais teisėjams ir visiems aplinkui. Negi jis nesupranta, kad Žalgirio treneris negali leisti sau nukrist į tokį dugną. Žalgiris moka ir laimėti, moka ir pralaimėti. Ir visada gerbia varžovus. Palikim rytui visokius verkimus, spjaudymus ir kitus nešvarius žaidimus. Labiau reikia pasižiūrėt gerai į save ir paklaust, o kodėl žaidžia ir stengiasi tik komandos lietuviai, o visas legionas tiesiog dėję ant vietinės lygos. Čia yra problema. Tu treneris ir tavo darbas ją išspręst. Už tokius pinigus, kokius tau moka Žalgiris, turėtum sugebėt išreikalauti iš žaidėjų bent jau stengtis aikštelėj. Jei žaistų visa komanda, net ir be Evanso laimėtumėt seriją.

  33. darius is ziegrziu miesto

    noretusi pokiciu komqandoja.Treneris Maskoliunas butu gerai

  34. Darius

    statistika tokia, kad per dvi rungtynes legionieriai surinko 23 naudingumo balus, lietuviai 171. Tačiau kai kurie, tokie kaip Dimša ar Butkė, naudos beveik neduoda jokios, Lavrinovičius nekyla nuo suolo. Dar niekada taip nebuvo, kad Žalgiryje pusė komandos finale tiesiog nusispjautų ant rungtynių ir

  35. Zalgiris

    Buvo nuojauta kad galim pralaimet nors ir gerai pradejo rungtynes beveik kontroliavo turejo sansa laimet be pratesimo na banguotos rungtynes na lietuviai neistemps be Legionieriu Samneris pameta galva Dimsa mazai zaidzia ir Trinchieri nori daugiau naudos Trinchieri prigalvoja apie teisejus Nera Evanso ir Sansai Rytui

  36. Trinchieri

    Nezinau nors nera gynyboi geras bet Galejo leist Maneka savo sprendimu neleido

  37. Lietuviai

    Lietuviai neistemps del Taures na tenka pripazinti Kad Rytas Laimes pasidziaugs po ilgos pertraukos LKL titulu plius Rytas zaidzia vieninteliai be traumu

  38. Normantas

    Atsisėskite visi visi !
    Pirmadienį parodysiu tapatį gestą !
    Parūrinsim žalgirį.Fosteris pamojuos o aš parūrinsiu.

  39. ar jums nesimato?

    ryto pagrindinis zaidimo faktorius lupti tuos kas ta diena suzaidzia. Pirmas tikslas isdauzyti, ismusti is veziu, sunervinti, po to kaip palys fuksai. Tai ar neatrodo, kad Zalgiriui reiktu priimti issuki ir ju budu neutralizuoti ryto pagrindinius zaisejus?

  40. Edska

    Na, ukropacukai – ar eisitevoirnadienį pasižiūrėti žalio šūdo kapituliacijos? Gal reikia ateiti vien dėl gakimybės nušvilpti tuos šūdo fertus milijonierius

  41. Zalgirio fanai

    Green White Boys paskaitykit irasa

  42. Trinchieri

    Noriu kad Mano zaidejai liktu aiksteleje atrodo kad vyksta vakarelis kiekviena karta, kai Sumneriui gali but suśvilpiama prazanga. Eurolygoje jam taip nebuvo jis yra atletas, bet penkios prazangos ? Stebejosi strategas

  43. Snaiperis lukošiunas

    Už visa šia komandos komplektacija ir rezultatus atsakingi Jankunas ir Maskvytis.Brazdeikio paleidimas sezono pradžioje,nevykėlio Lukošiuno paėmimas i komanda ir kitu nepritapusiu legionieriu supirkimas.Galutinis rezultatas pasimatė sezono pabaigoje.

  44. BBD meras

    > Darius. Bet gerai kažkuris ukrainietis tave patvarkė, jog iki šiol jauti jiems pyktį.

  45. sirgalius

    zibenas pries savaite pats verke nuo teiseju o dabar jau viskas ok
    Trinchieri teisus viename kad lkl vadovas milasius guledamas pirmoj eileje su p….ro sypsenele seniai nekencia Zalgirio ir viska daro kad pazeminti komanda pasiziurekit i teisejavima,tvarkarascius ir t.t.Jis gi bukagalvis nesupranta kad nelikus Zalgirio Lkl niekam nebeidomus tarptautiniu lygiu o ir ziurovu surinkti tiek butu neimanoma nebent jonava su mazeikiais lostu 50 rungtyniu.Zalgiris seniai turejo deti ant to lkl ir nelnksminti dukrusto senuko su marazmu ir trauktis is lygos arba leisti rungtyniauti ten jaunima.
    Kas del komplektacijos tai tas super skautas is prienu turetu hreitai uzsikasti lapais.i prienus balu cirka atveze tai mazai buvo dabar i zalgiri sumneri,maneka ir pan atveze
    Ziurint ka jie renka kitiem metam tai sold outus reikia pamirsti

  46. Darius

    bbd mere, o jau tu jiems jauti tokią karštą meilę, matyt gerai tavo inkilą hoholai brūžina. Jie gi ten lgbtistai, karas vyksta o Kyijowe rengiamas grandiozinis pedoparadas, miestas ruošiasi, tautų draugystės arką vaivorykšte išpaišė

  47. Prsšymas,

    nors šiaip esate šaunuoliai ir beveik,o gaila jog beveik,o ne visai,kad nereaguojat į to ligonio dariaus sapaliones ,kuris savo simpatizuojamoje Rusijoje už tą,ką čia varo ant Lietuvos ir jos.politikos,seniai sėdėtu ne psichuškėj,o kalėjime ir su nuosprendžiu virš 10 metų.Visgi siūlau nesuteikt jam to vienintelio džiaugsmo,po Žalgirio pralaimėjimų,kažką atsakinėjant į tas sapaliones.Jei jau šitam puslapyje nieks nedaro nors kažkokios tvarkos.
    Aš irgi poktas po šių pralaimėjimų,bei irgi turiu pretenzijų,tiek ypatingai klubo vadovybei,tiek atskiriem žaidėjam,bet kažkaip laikausi nuo kolionių ir pirmadieni būsiu arenoje ir tikėsiu,kol yra nors kiek vilties.Kaip ir buvau sporto halėje po 0-2 serijoje su Atletu,ar 0-3 su L.rytu.

  48. Green White Boys

    Savo irasa norime pradeti nuo pagarbos Ryto zaidejams atidavimo. Seniai norejome konkurencijos ir kovos LKL cempionate. Ja dabar ir gavome. Reikia pripazinti kad Rytas ja duoda ne del kazkokio isskirtinio talento o is didelio noro ikasti Zalgiriui is didelio tapti cempionais. Uz tai negalima negerbti Svarbiausias momentas yra kaip I tai atsakysime mes daug kalbama apie Zalgirietiskas vertybes zalia krauja tad nera geresnio meto nei dabar tam parodyti Sioje serijoje isgyventi galime tik vienu budu jeigu musu paciu akys degs dar ryskiau nei Vilnieciu jeigu Kiekvienas zenges I aikstele Zalgirietis laimeti nores labiau negu varzovas. Tik tokiu budu mes galime sugrizti I sia serija ir ja laimeti

  49. Samb

    Geras Green White Boys komentaras viskas teisingai parasyt as asmeniskai su draugais biletus turim tik nemanau kad cia reikia kazka kalbinti eiti i rungtynes tikras Kaunietis tokio grajaus nepraleis net neabejoju

  50. Darius

    moliūge, Rusijai nejaučiu jokių simpatijų, kaip ir Ukrainai, kurios žmonių man žmogiškai gaila. Tiesiog nuo pat pradžių galvoju, kad reikia ne kariauti, o sėsti prie derybų stalo ir kuo vėliau tai bus padaryta, tuo labiau nukentės Ukraina. Todėl metas nustoti ten kišti ginklus, nes jie nieko nenulems. Ta psichozė, esą Ukraina turi nugalėti Rusiją ir kovos lauke atsiimti savo teritorijas veda prie tos šalies neišvengiamo žlugimo. Jūs, balvonai, galite toliau skanduoti ir rinkti pinigus Ohmanui, tik kuo tai padės ukrainiečiams ?

  51. Runkeli D

    Gal paaiškinsi dėl turi derėtis Ukraina? Kiek turi atiduoti teritorijos – kiek dabar kacapai užėme,tr

  52. Runkeli D

    trečdalį,puse? O tada ir mums prie derybų stalo kažkiek atiduot ? Nežinau kur ta psichiatrinė,kurioje guli,bet žinant Lietuvos dydį teks atiduoi viską.O kaip ten gyvena žmonės gali youtube pasižiūrėt,krūva medžiagos,kurią patys rusai deda,o ir įdeda iš savo tv laidų epizodus,ką jie ten šneka.Tarp kitko įdeda vaizdų ir iš ų ligoninių,tad pažiūrėk.ir gal susimastysi apie savo varganą likimą it kas tavęs lauktu.Ir kol Ukraina gynasi,tol ir tu gali lot ką nori,ir nieko tau už tao nebūna.

  53. Trinchieri

    Dar pazadejo grizti I Vilniu

  54. Darius

    aišku, mūsų nuomonės skiriasi, bet tu teisus – derybose Ukrainai tektų atiduoti savo žemes, tai aišku kaip du kart du. Tačiau gindama savo teritoriją Ukraina paradoksas, tačiau praras daugiau. Rusas tikrai nesustos ir eis tolyn ir tolyn. Tai jei derybas surengti dabar, rusai pasiims gal trečdalį, jei be derybų, užkariaus daugiau kaip pusę. Skaitau jų spaudą ir jie išvis nežada sustoti, sako išspręsim reikalus su Ukraina, o tada imsim labusus, nes jie ant mūsų žiauriai pikti.

  55. Darius

    tiesa, rusai jau registruoja automobilius prisiskyrę sau naują regioną 188 numeriu. Tai Charkovo apskritis. Dar ne viską užėmė, bet jau prisiskyrė sau ir sako neatiduos, jie mat kraują pralieji ir kas užkariauta, jų.

  56. Darius

    išvada tokia, tęsiant karinius veiksmus Ukraina bus dar labiau sugriauta ir praskolinta ir praras dar daugiau savo teritorijos, be to, bus suluošinti ir nužudyti dar daugiau šimtų tūkstančių žmonių.. Manau, kad Ukraina besipriešindana gali pratempti dar pusmetį, o toliau bus du scenarijai, pirmu atveju vakarai užsimerks ir pripažins įvykusį faktą, antru politikai nusiųs sunaikinimui jau nato kariuomenės dalinius, kurie kovos kur ? Atsakau ,- Ukrainos vakaruose, taip pat gaus Lenkija ir pabaltijis. Į visą tą verpetą tada įsijungs ir baltarusiai, žodžiu užvirs toks katilas, kad visi slavoukrainai apsimyžę neš muilą kas kur gali.

  57. Samb

    Dariau buk zmogus varyk ikazkur kur tavo vieta cia tikrai tu niekam neidomu su savo politika cia Zalgirio fanai komentuoja o ne kazkokie lochai

  58. Darius

    sakai ? O kaip tada su Žalgiriu, kur nuolat maišo krepšinį su politika ? Paskutinis bajeris buvo kiečiausias – inkilus žalgiriečiai kalė Ukrainai paremti.Tai kur man varyt ?Aš 100 syk sakiau, p
    sukalkit daugiau inkilų, nupirksiu ir aš vieną, negaila šventam reikalui, juk Ukrainai

  59. Vardas

    Imbicilui dariui, galim sėst prie derybu stalo. Peršašysi man savo puse buto (abejojiu ar tu ji turi, nu bet gal palikima gava) Aš tau dar inkila padovanosiu dvėselena.

  60. Darius

    su tavim, asile, niekas niekada nesiderės

  61. B pilka

    Vakar buvo 9 Eurai siendien jau ziuriu 12.00 euru

  62. Vardas

    Asilas tai tavo těvas kad toki degreda kaip tu iẓ̌drožė. Visi ẓ̌ino koks tu buratinas, ar matrioška. Koks skirtumas, medis taburėtas su pragertom smegenim.

  63. To green white boys

    Pagarba Ryto žaidėjams,kad lupasi ir atiduoda visa save..
    Bet pagarbos negali buti kai vienas iš jų mojuoja pastoviai o Margo po įmesto tritaškio išpi*simo ženklą parodė..
    Pagarba Ryto žaidėjams tikrai !

  64. Paskutiniom

    Baik ẓ̌liumbt, atsibodo. Nieks netrugdo ir musu ẓ̌aidėjams charakteri rodyti.

  65. °•°

    Pareina darius namo ir sako tėvui:
    – Tėti, aš su močiute permiegojau!
    Tėvas nustemba ir supyksta:
    – Negalima, kodėl tu taip padarei!
    darius:
    – Tu mano mamą dulkini, kodėl aš tavo negaliu?

  66. LOL

    Koks skirtumas tarp Dariaus ir uodo?
    – Uodas žino, kada nustoti čiulpti.

  67. Netikėtai

    čia gwb šovė, visai suskydo vaikinukai ir mergaitės