Zalgiris extends Betsafe-LKL Finals with home win 20

Zalgiris Kaunas finally opened the win column in Game 3 of the Betsafe-LKL Finals series at Zalgirio Arena. Andrea Trinchieri’s team defeated Rytas Vilnius 91-81 (25-15, 22-21, 19-20, 25-25) to record the first victory in the best-of-5 series.

Laurynas Birutis scored the first points for Kaunas with a dunk, then Edmond Sumner scored eight points in a row, Dovydas Giedraitis added a shot, and Edgaras Ulanovas made free throws to make it 14-6. Tomas Dimsa connected on a three-pointer, Lekavicius made his trademark one-handed floater, Kevarrius Hayes and Brady Manek scored from under the basket, and at the end of the quarter Ulanovas made his free throws, 25-15.

Sumner started the second quarter with five consecutive points, Hayes scored inside and Ulanovas made a three-pointer, 35-21. Arnas Butkevicius raided the basket, Birutis scored three points, and Lekavicius scored seven in a row, 47-36.

Rolands Smits scored his first points right after the break, Birutis made a dunk and a two-pointer, Sumner scored from long range, and Giedraitis made a mid-range jumper, 58-45. Lekavicius and Dimsa also were active, Sumner made another long-range shot and Butkevicius added a point from the free-throw line, 66-56.

Lekavicius started the quarter with a three-pointer, Ulanovas hit a three-pointer with a foul, and Hayes finished an alley-oop slam to make it 75-63. Lekavicius made another three-pointer, Sumner finished the raid under the basket, and Ulanovas, Sumner, Giedraitis, Hayes and Lekavicius scored on free throws to seal the victory, 91-81.

Sumner was the leading scorer for Zalgiris with 22 points. Lekavicius added 19 points, while Ulanovas had 14.

Comments

  1. ...

    Pasirodo, kad jei nori princesytės tai gali. Užtenka, tik kad bent vienas legionierius pasijuntų. Bet deja, spėju Sumneriukas kitas rungtynes vėl tingės žaisti ir anksti nusaryš. Taip, kad tik prailgino agoniją šitoj serijos, rytas Vilniuj jau taip negrybaus. Nu bent Milakniui šventės nesugadino.

  2. Istempe

    Sveikinu su pergale! Jau momentais jaudinausi, bet teisejukai gerai patrauke. Tikiuos tie patys svilps, nes pastaciau nevaikiskai , kad 3-2 laimesim! Zalgiris! Zalgiris!€€€€€€

  3. ispudis

    baisu

  4. vidmas666

    klounai gausit vilniuje bus jum

  5. ispudis

    manau zalgiri reikia sukomlektuoti is naujo

  6. ispudis

    cia zaide 12mln komanda pries kokiu 4mln biudzeto komanda

  7. Vycka to ispudis

    nebūk lochas, pvz, jei tu uždirbtum 10 kartų daugiau už mane, esi įsitikinęs, kad bent pirstelti į mano pusę išdrįstum?

  8. Darius

    kai kam komandoje prireikė dviejų pralaimėjimų, kad pagaliau supykti ir pradėti luptis, gaila, bet dar ne visiems savigarba prabudo, Manekas toliau miega. O rytūnai, kuriuos gwb staiga pradėjo žiauriai gerbti, eilinį kartą žaidė grubiai, pabaigoje net ir nesportiskai. Mano nuomone Evhodas labai vykusiai suvaidino atsitiktinumą ir alkūne įvažiavo latviui. Jokios pagarbos tiems imtynininkams, tikuosu sekančiose žalgiriečiai atsakys jiems tuo pačiu.

  9. Opa

    Nu jo paskutine minute 2 zaidejai su tvarsciais . Griobani vaivorykstes

  10. Linkėjimai

    Ateina darius gėjus į mėsos parduotuvę sako:
    -Duokite man dešros.
    Pardavėja taria:
    -Gali būti pjaustyta ?
    O darius piktai:
    -Ar mano šikna jums panaši į taupyklę ???

  11. Ž1968

    1. Žinutė portalo adminui: sūneli, esi gaidys. Nes leidi čia slankioti b…galvių tribūnos išmyžtpročiams ir pilti jiems pamazgas. Tik pabandžius ką nors švelniau atsakyti tiems wilenskos geležinkelio stoties prostitučių palikuonims – iš karto ištrini.
    2. Tas nuokriuša fosteris ir vėl vaiposi kaip beždžionė. Kažkada toks zavabliadskas iš makulatūros pabandė pasimaivyti ir nuo vieno fano gavo į snukį. Šaunuolis fanas. Klubo valdžiai reikėtų mažiau išsidirbinėti su braliukais Macais o paimti už pautų LKL teisėjus, už dvejas taborui padovanotas rungtynes.

  12. pergale

    yra pergale , bet zaidimas toli nuo gero. GWB po tokio nuolankaus pareiskimo ryto pusen, gavo su pamazgu skuduru per snuki, iskart pasipyle skanduotes zalia k…, . Seniai jau sakkem reikia padaryti cia komentavima su registracija, vietoj vaikiskos puzles luria dalinate uz surinktus parasus zaliriecio pase.

  13. Darius

    taip, legionas vėl vos juda, tik Sumneris užsivedė. Šmitas saugosi naujam kontraktui ir vistiek gavo blyną, Riversas nekili nuo suolo, Hayes tikrai turi žaisti dvigubai geriau, o Manekas be komentarų, tuščia vieta. Gwb laiko save kietais, o kaip ištižėliai pradėjo spinduliuoti pagarba nekenčiamiausiam varžovui, nu čia jų reikalas. O dar ta eisena per Laisvės alėją prieš rungtynes rėkiant rezultatas mums nėra svarbus, nu čia jau žemiau plintuso. Taip išeina jiems iki lemputės, kad Žalgiris gauna nuo komsomolkos ? Echodas daužosi alkūnėmis, Normantas tyčiojasi vidury aikštės visokiais gestais, Fosteris kažką mojuoja, bet kai kuriems tai kelia pagarbą. Gėda. Ant Matijošaičio ir Putino paskanduoja ir krūti.

  14. 12345

    Zando zalupa neskaito tavo komentaru niekas.

  15. Darius

    žiūriu tau vėl skiauterė pakilo po vaivorykštinio parado

  16. LOL

    Nu Dariau pripažinai kad zalupa esi :) jai atrašiai i kaškieno komentara.

  17. :)

    Nu ačiū, kad nors Milui iškilmių nepagadinot :D. O jei rimčiau, tai kažin, ar GWB vis dar gerbia ryto žaidėjus? Po visų jų provokacijų, nešvaraus žaidimo, o dabar dar ir bandymų traumuot Žalgirio žaidėjus? Ir kažin, ar LKLas nubaus Fosterį už kritiką teisėjams, ar čia tik Žalgirio treneris yra už tai baudžiamas? Bet turbūt čia LKLo tokia politika, kad rytukas neliečiamas, nes į Žibėno benefisą serijoje su vulvom tai buvo nusispjauta ;)

  18. green

    Norėtūsi ir iš Žalgiriečių po sėkmingų epizodų emocijos.
    Kodėl niekas emocijų nerodo,jos juk užveda ❗️ir komandos draugus ir sirgalius..
    Fosteris,Margo emocingi užvedinėja vieni kitus..
    Pas mus žaidžia visi kaip žeme pardavę akmeniniais veidais.
    Sėkmės šiandien,jungiam eurolygos rėžimą ir sukovokit ❗️

  19. gg

    kokio uzsivedimo galima tiketis is komandos kurios kapitonas sugeba treneriui sakyt ‘nerekit ant manes’. nuo grigonio laiku neturim nei jokio panasaus emocinio lyderio, nei tikro visus suburiancio ir tevisko kapitono kokiu buvo jankunas. jei ne trinchieri ir jo psichologo sugebejimai, komanda greiciausiai vel butu visiskam pakrikime kokiam buvo puse sezono.

  20. GWB

    rezultatas mums nėra svarbus
    mes palaikom žaliai baltus