Zalgiris lost the Betsafe-LKL Finals series on the road 86

Zalgiris Kaunas finished the Betsafe-LKL season. Andrea Trinchieri’s team lost to Rytas Vilnius 87-88 (24-23, 24-28, 17-19, 22-18) on the road, ending the final series 1-3.

The hosts scored the first 5 points of the game, but Rolands Smits answered with a two-pointer plus a foul and Edmond Sumner hit 3 three-pointers, 12-13. Zalgiris took the lead after Smits scored inside, and Arnas Butkevicius made 6 points in a row, 20-16. Tomas Dimsa and Lukas Lekavicius finished the first quarter with free throws, 24-23.

The second quarter opened with a three-pointer by Smits, 4 points by Laurynas Birutis and a penetration by Sumner, 33-28. Birutis continued to terrorize his opponents and scored 11 points in a row, 44-39. Lekavicius and Edgaras Ulanovas scored (48-45), but the end of the first half was more successful for Rytas, 48-51.

Sumner tied the result with a three-pointer (51-51), but then Zalgiris failed to score in the next five minutes, 51-59. Then Dovydas Giedraitis scored 2 points, Kevarrius Hayes added a free throw and Sumner made his fifth three-pointer, 57-61. Birutis finished a two-on-two combination, Ulanovas sank free throws and Butkevicius scored 4 points, 65-70.

At the beginning of the fourth quarter, Sumner scored 4 points, and Birutis made his free throws, 71-73. Then Lekavicius took the initiative and scored 10 points in a row for Zalgiris, 81-79. Soon Lukas tied the score (83-83), and Giedraitis made two baskets to put Zalgiris ahead, 87-86. The opponents scored, and Lekavicius had a chance to snatch the victory, but his wide-open three-pointer didn’t connect, 87-88.

Sumner was the leading scorer for Zalgiris with 21 points and 6 assists. Birutis had 19 points and 9 rebounds, while Lekavicius scored 16 points.

Comments

  1. Ei

    Nx supistas jankunas ,sugalvojo gm zaisti bl su savo hujovais keitimais

  2. Sigis

    Pinigu plovykla veiks toliau pirks nepigesnius nei puse lemo lietuvius kurie atkata numes

  3. GWB

    skubame paskelbti, rezultatas mums nėra svarbus
    mes palaikome žaliai baltus !

    gerbiame Rytą.
    Putin huilo

  4. Šž

    Pralaimėjo, nes nebuvo kapitono žaidimo tik stenėjimas. Žaidė ilgiausiau visų, o naudos 0. Reikia Jankį patardyti gerai, kaip jis ištikro vertina savo atliktą darbą ir sezoną.

  5. A G

    Viskas logiška. Žalgiryje nėra kam žaist. Visus reikia išvaikyt. Gal jau dabar daeis vadovams?

  6. Opa

    Nx cia tok finalas . Apsimyzo tikrai visi legionieriai . Tegul pisa nx is komandos

  7. Tadas

    Sveikinimai, daugiau ir nebuvote verti.

  8. Aha

    Pagaliau baigėsi šitas eilinis kančios sezonas. Jei po šito nekris galvos atsakingų už šitą slunkių rinktinę, tai klubas pagarbos ir palaikymo nevertas. Nei vieno legionierio turi nelikti kitam sezonui, o lietuviai turėtų uždirbt lygiai tiek, kiek ir ryto, nes įrodė, kad net jų lygio nesiekia. Ir kad kitam sezonui sudėti rinktų apie tai nusimanantis žmogus.

  9. ....

    Noriu jau rytoj pamatyt Pauliuko veidelį ir atsiprašymo už šitą sumautą sezoną. Ir aiškų paaiškinimą, kur išfaškyti surinkti milijonai. “Eurolygos komanda” gauna seriją nuo kažkokios teletabių lygos autsaiderės ? Čia reikia sugebėjimų taip komandą nuvaryt. Eurolygos komanda su vienu jos lygį atitinkančiu žaidėju ? Tai čia taip valdoma komanda ane ? Ar jums tik į programėlės

  10. ....

    ..investuot rūpi ?

  11. sirgalius

    logiska pabaiga trinkis tai ne treneris o kazkoks artistas ule viska ka galima blogai daryti ta ir dare manekss dimsa luzeriai absoliutus kam ta riversa pirko jei zaidt neleido maneko trajaku 0 o tas bent pora pataikydavo tiesa tokia kol bus daug pinigu ir atkatu bus mazai zaidzianciu zmoniu

  12. green white guys

    daug inkilų per vasara reikės sukalti ir parduoti,kad užtektų pinigu normaliu legionierių užsipirkti ir saviems algas už nieka mokėti.

  13. Arūnas

    TOKIOS GEDOS SENIAI NEPATYRIAU

  14. darute

    Senai aisku, kaip Svogeriai laiko, tep ir gaunasi….Nuvaryti Arkliai. Kazkada prabilo vienas senas kaunietis.

  15. Žal

    Reikėtų kitam sezonui rūbinėj iškabint švenčiančių LKL čempionų titulą ryto žaidėjų ir fanų nuotraukas, gal bent tada kažkiek pyktis sukiltų ir motyvacijos būtų. Nu bet ką,įdomu kokį dugną kitą sezoną pramušim ? Gal net į finalą neišeis ? Aj palaukit, taigi jau tai buvo…

  16. Darius

    ką gi, Žalgiris gavo ko nusipelnė. Dauno pakeistas logotipas į prišiktą pampersą užtraukė mums nelaimę, plius visi šūdini sprendimai komplektacijos klausimais, plius fanatiškas palaikymas net tada, kai ne palaikyti, o subines spardyti jiems jau reikėjo. Visa tai privedė iki 2 vietos, o ką, jei visi patenkinti, fanai, vadovybė ir legionieriai, jau iš anksto pasiėmę atostogas.
    manek yra šūdas
    hayes yra šūdas
    rivers yra šūdas
    boulius jobnkunas yra šūdų šūdas
    gerai atšvęskit šūdiną vietą. ir kontraktus padidinkit visiems

  17. Rezultatas nesvarbu

    Norint iškovoti bent 1 papildoma pergale reike stiprei kelti biletu kainas

  18. Zzz

    Sakykit ką norit, bet netikiu,kad kas nors pasikeis. Fanai skanduoja, kad rezultatai jiems nesvarbūs, tai vadovams tuo labiau. GĖDA !!!

  19. Romas

    Svarbu abonementus pabrangint. Kas isrado ta skanduote kur rezultatas nesvarbus? Ateina seni zmones kitiem sunku atsistot, bet jie nemato rungtyniu per ta kvaila skanduote. Zaideju fiziskumas apgailetinas, kaip jus renkates trenerius ir Zaidejus. Protu nesuvokiama kaip Manekas zais dar du sezonus.

  20. Dugnas

    P.Jankūną-lauk!

  21. Oho

    Atsimenu, kai Šaras išeidamas sakė, kad Žalgiris nepražus, komanda gerai valdoma ir viskas bus gerai. Tai dabar galim aiškiai pamatyti kad be Šaro šita organizacija nieko verta. Gėda iš vis šitą komandą Eurolygos vadinti.

  22. Šančiai

    GĖDA> GĖDA. Lūzerių ir šiknių gauja.

  23. Trojus

    O treneris tai netoks ir stebukladeris. Šioje serijoje išryškėjo jo ribotumas ir primityvumas- juk ne veltui jo paslaugų atsisakė savo laiku daug daug komandų.

  24. Aldona

    Gėda, bet jiems pinigai svarbiausia. nelabai tikiu, kad bus reikšmingų permaunų komandoje, juk ir manekas dar pora metų ,,žais”….

  25. Trunpai

    Ar jūs nepilnapročiai ar kas jums yra? Prie ko jankūnas? Šita komanda rinko motiejūnas su burokėliu.

  26. Samb

    Jeigu trumpai tai mest is komandos maneka nes cia vasturia konkreciiai kur ziuri vadyba nezinau ir dar kas nepatiko tai komentavimas jauciadi kad tas jomajauskas konkretus portugalas nesjauciad kad visa slapias po rungtyniu buvo

  27. Ką gi

    Prisikomplektavome… Rezultatas dėsningas – antra vieta LKL, suluošintas Evansas… Ir Trinchieris čia niekuo dėtas. Užuot švaistę “Žalgirio” biudžetą, neaišku, kam, geriau paklausytume, ką sako Rimas Kurtinaitis…

  28. To Trumpai

    Ne, šią komandą vasarą komplektavo jau Jankūnas su Maksvyčiu. Tik išmintingi žmonės, jeigu ko nors neišmano, klauso kitų patarimų. Deja…

  29. green

    Dėl Maneko sutarties pratesimo,tai kraupoka,nei vienose rungtynese,nu nieko nei puolime nei ginyboj minusinis..
    O Sumneris įsižaidžia kai Ewanso lyderio nebera..
    Bet irgi,nevertas didelių pinigų,ndstabilus reikalas…
    Su Riversu,kad ir gersi žaidė nemažsi rungtynių,kaškodel jam neduoda žaisti,vadinasi taippat nereikalingas..
    Dėl Heiso,manau laikas pakeisti irgi..

  30. kld

    o viskas prasidejo nuo genialaus sprendimo Brazdeiki parduoti rugseji

  31. Paulius

    Butu vyrai paskutinio menesio algas atgal grazintu, nes darbas atliktas blogai

  32. Nu jo

    Jei gerai pamenu, tai Motiejūnas prieš išeidamas dar spėjo didžiąją dalį sukomplektuotos komandos palikti. O ir paskui manau iš Barcelonos toliau sau nurodymus dalino. Jankūnas liko pakištas po traukiniu, bet kadangi niekas neprisipažins, kad Motiejūnas toliau tyliai valdo komandą, tai atsakyti turės Jankūnas. Aj dar ir Kazio, didžiojio komplektuotojo, nepamirškime.

  33. Trumpai

    Ne, šįa vasarą pmo dirbo žalgiryje iki rugsėjo 1, ir dar kelias savaites, ir jisai komplektavo ir del brazdeikio jisai priiminėjo sprendimus, nežinai nerašinėk

  34. Trumpai

    Beje su heisu irgi sutartis pratęsta, ne 100% , bet nenustebsiu kai paskelbs greitai

  35. Atsi##skip nuo Kazio

    Kazys su mazesniu talentu (be Evanso) pasieke daugiau. Jei jis ir komplektavo sudeti kazkiek, Brazdeikio paleidimas be pakaitalo nebuvo jo sprendimas. O visi kiti prie KM funkcionavo

  36. Rezultatas

    Pochui

  37. katastrofa

    Taigi Lukutis sveikatos turi tik 5-7 minutėms … Paskutinį metimą reikėjo išsižiojusiam iškliarijui …
    Dėl savų brangių U-lavonovų – suprantu. Turim ką turim. Bet iš kokios subinės Žalgiris ištraukė dar ir brangius manekus, iškliarijus ir riversus … ??? Ir su tokia sudėtimi ateinantį sezoną Eurolygoje … ???

  38. To trumpai

    Pasistiprinimas niekuo, Sumneriu ir Lukosiunu jau Jankuno sprendimas.

  39. Zali

    Pakeiciam visa komanda i ryto zaidejus ir jei dar ektra kaip evansa pasiimt tai eurolyga musu….

  40. Jon

    Gal jau išmeskim pagaliau Ulanovą – na, su tokia alga turi būti lyderis, o ne grybavimo lyderis.

  41. Zalgiris

    Buvo visos atkaklios Rungtynes na bet be Evanso davem pasidziaugti po 14 metu pertraukos na bet Serija trauke 2 lietuviai Birutis Lekavicius ir dvejes Samneris dar Butkevicius siendien 10 Dimsa visai mazai prisidejo Manek mazai ka Dave nesuprantami Trinchieri sprendimai neleisti Riverso

  42. Zalgiris

    Na bet nesuprantamas Lekaviciaus sprendimas mesti Tritaski likus 7.07 kai galejo verztis arciau krepsio ka puikiai moka

  43. Deja

    Si karta tenka rasyti nuosirdziai apie nefainus dalykus. Ar tikrai reikia italo, kad pralostu finalus? Jei tikslas pralosti finalus,tai italas tiks. armaniskai.

    Pradedam mastyt apie kita sezona, ir kuo pozityviau. rita vistiek i Eurolyga nepriims :)

  44. Jonas

    Jankūnai, ačiū už puiku sezoną!

  45. Rimtai

    Kad ir kaip butu liudna, bet..VELNIOP TUOS ITALUS. Jei nesugeba LKL finalu laimet. Bjauriau uz teisejus. Lietuvoje nereik antro armanio

  46. +

    Negi sunku padaryt ‘double team’, at kazkokio fosterio? Kuris net nusilpusiam panatinaijkose neprilipo? Laikas nusikeikt, blembacki

  47. Po simts

    Jei ziuret i rezultatus, tai eina sikt tie italai. Net atima nora palaikyt. Kokio ‘bn*belio tokiu reik? pEZALU JAU GANA.

  48. AKCIJA

    Metam picas lauk, kartu su makaronais. Akivaizdu, kad italai dejo skersa. Tai kodel juos toleruot?

  49. Qwerty

    Kas prisiims atsakomybe? Sprendimai sezono pradzioje, eigoje? Laikesi ant vieno zmogaus, rimtai svarstyciau ar verta moketi milijonus treneriui. Geriau zaidejus tvarkingus rinkti, bet ne tuos kuriuos agentura stumia, o tuos kuriuose patys matote potencialo. Labai liudna kaip taip pasielgta su praeitu metu čempionais.

  50. Ramas

    Tokio apgailėtino Žalgirio sezono pabaigoje senei bemačiau, atsakingas minutes žaidžia penki lietuviai ir nėra kuom keisti. Lyginti keturių ryto legio nierių užsivedimą ir keturių Žalgirio, – tai kaip diena ir naktis.

  51. gg

    per tris metus LKL laimetas tik syki. net kriziniais laikais po romanovo kazkaip sugebedavom laimet savam kieme, dabar tenka stebet kaip vejais taskomi milijonai uz kainos neatitinkancius zaidejus ir trenerius.

  52. BBD meras

    Laimi stipriausias. Rytas šiemet stipresnis už Žalgirį ir viskas tuo pasakyta. Biudžetas 3 kartus mažesnis už Žalgirio, o žaidėjai visą galvą stipresni, nei Žalgirio. Kaip suprast? Kaip reikėjo tokių loxų prisipirkt už tokius didelius pinigus? Arba nešvarūs reikaliukai darosi su tuo Žalgiriu, arba vadyboje didesni loxai, nei kad jų prisipirko.

  53. Ž1968


    1.Kazys eurolygai buvo per silpnas. Bet sugebėjo laimėti lkl (iš antro karto (pirmą gi gėdingai prapuso) Ir kam gi tada reikėjo išmesti Zvodcą?
    2. Su tokiu surinktu biudžetų (chebryte, čia gi ir mūsų kišenės) motiejūną ir jankūną reikėtų truktelėt per baudžiamąją arsakomybę už finasines machinacijas.
    3. Tinkis-Vinkis turi itališką charizmą. “Ant Lietuvos ji

  54. :(

    Daugybe blogu sprendimu nuo pat sezono pradzios vede i sita liudna pabaiga. Zalgiris negali sau leist tapt vietines lygos Armaniu ar Barca, kai turi didziuli biudzeta, lyginant su kitais klubais, bet taip susimauni. Per tris sezonus tik karta tapt cempionais, o viena karta is viso likt tik su bronza. Cia mes jau beveik ryto keliu einam. Juk ju nuopuolis irgi prasidejo nuo tokiu “pasiekimu”. Po Saro isejimo Zalgiris kazkur klaidzioja su savo sprendimais niekaip nesurandant, kokia kryptim turetu klubas eit. Uzsukta treneriu karusele, kuri niekur nenuvede. Blogi komplektacijos sprendimai. Tai rodo bloga vadovavima. Todel po sito fiasko Zalgirio zmonems turbut reiktu pirmiausia gerai issikeikt, issiverkt, prisigert, po to gerai issimiegot ir nauja diena pradet rimtai kimbant i darbus. Zalgiris privalo pagaliau surast vel tvirta pagrinda po kojom, nuo kurio atsispyres klubas vel galetu augti ir tobuleti, vel maksimaliai efektyviai isnaudoti turimus resursus, kad butu konkurencingas Eurolygoje ir dominuojantis savam kieme. O tai padaryt bus vis sunkiau ir sunkiau, nes konkurencija dideja. Zalgirio savininkai privalo suvokti, kad pirmiausia klubui reikalingas rimtas ir patyres vadovas, kuris uzsiimtu vien tik situo tiesioginiu darbu. Kaip parode patirtis, per nuotoli is Barselonos sunkoka efektyviai vadovaut, o Jankis dar nepasiruoses. Laukia labai svarbiu ir rimtu sprendimu vasara. Sitoje situacijoje visam Zalgiriui tinka Evanso zodziai – tough times pass, tough people last. Mums reikia stipriu zmoniu, galinciu priimti ryztingus ir apgalvotus sprendimus. Nes reikes atsikelt is tos srutu balos, i kuria po sitos finalo serijos esam ipuole veidu zemyn. P.S. Teks pora dienu pailset nuo kasio portalu ir podcastu, kol pasibaigs visos sudu pylimo ant Zalgirio ir ryto slovinimo bakchanalijos ir bus pereita prie rinktines reikalu. Ta pati draugiskai patariu padaryt visiems zaliai baltiems. Sutaupysit daug nervu ir laiko, o tuo paciu ignoruosit rytfanius ir ju 15 minuciu sloves. Mums rupi tik savo komanda ir mes turim savu bedu. Tikiuosi, greit turesim ir bent mazu dziaugsmu, kai prasides nauju zaideju pasirasymai. Ramybes visiems ir nenuleidziam galvu. Mes dar dainuosim ;)

  55. Ž1968

    Pratęsiu. “ant Lietuvos” ji verta tik pirmų 3-jų spaudos konferencijų.
    4. Šiandien diena, kai komsomolkės išmyžtpročiai iš laimės apmyž visą krasnuchos prospektą. Dėjom ant jų. O ant savo komandos dėjau dar daugiau. Nes molinio motiejaus komanda, nusigręžusi mūsų suneštus pinigus pastvarkė taip kaip reikia, ant žaliai- baltų padėjusi skersą. Sukti myžniai.

  56. a

    tai smitas 8 ar 5

  57. sirgalius

    kitais metais i kontrakta turi buti itrauktas punktas-pralose lkl-puses kontrakto nera

  58. tomas

    Ziurejau tik santrauka rungtyniu, stats. apylygiai kapojomes. pakrito rytui ir fosteris pasakiskas buvo. kita vertus- kokiam leido but, tai toks ir buvo ;) rytas pelnytai nugalejo! sveikinu! musu treneris nesuvalde situacijos, zaidejai dare savo darba. Bet vertinant finalus ir sezona- teisejai visu lkl rungtyniu neistrauks. suprantu, kad zali Lietuvos krepsinio veidas europoje, bet ar tikrai reikia teiseju pagalbu laimet pries n kartu mazesnius biudzetus turincias komandas? ilsini savo lyderius eurolygai, zaidi antru, treciu penketu? tada taip- pralaimi, gauni kruva hate’o is choleriku komentaruose, o matantys(ne ziurintys rungtynes) tiesiog nustoja jas stebeti lkl gyvai, nes tai tapo zaidimas 8-5. ir del ko? del to paties veido eurolygoje, kur stebuklas isokt i 8-a vieta, o lozungas dabar tik kilsim, tuoj prasides balta linija po juodos kadangi zemiau 18 krist vis tiek negalima? cia veidas? toki veida norim parodyt lkl ir eurolygoje? come on.. jei norim but tik pinigu stampavimo masina,- varom toliau ta pacia linkme. tik ar ilgai taip bus. kiek ilgai sirgaliams patiks tokios valdybos doktrinos ir “hale” bus pilnutele? / Tad leidziam pailset truputuka, patys pailsim ir laukiam kito sezono valdybos viziju ant popieriaus.

  59. Garastas

    neatsistebiu tūkstančiais durnių, užpildančių Žalgirio areną

  60. Gėda

    Rytas dominuoja lkl paskutinius 3 sezonus, pernai lkl per fuksa laimėjo. Geda ne tas žodis. Žaidėjai su kosminiais atlyginimais, o ryto žaidėjai juos apšokinėja, apibėga…

  61. Antis

    Geda, Dimšos tikiuosi neliks komandoj. Nes

  62. Antis

    Kaip Grigonis tik is aliexpres..

  63. Sirgalė

    Apvėmėt Žalgirį, o tuo pačiu ir save. Galbūt, jau aprimę suprasite, kad kamuolys – apvalus ir nereikia čia įsivaizduoti esančiais visažiniais treneriais ir komplektuotojais. Apsiraminkit, ne viską galima laimėti. Tik labai gaila, kad šiemet laimėjo šlykštoka komanda: pradedant treneriais, žaidėjais ir baigiant sirgaliais (net Uleckas su Masiuliu Žalgiryje buvo gražesni ir mielesni, o dabar jau nelabai…).

  64. LOL

    Kaip kaunieciui, prap1st pries Ryta didelis pravalas.. kaip as pasiilgau tokiu buldogu kaip Maciulis, Travis Watson, Klimavicius, Kalnas, kurie eidavosi luptis. Mano tevukas, 50 metu Zalgirio fanas vakar sake, kad gyvenime nera mates tokiu b y b i dejusiu ir apsisikusiu zaideju.. liudni laikai su Zalgiriuku ir GM Jankiu bus.

  65. Fanas nuo mažens

    Man liūdna,suprantu, tikėtis esminių pokyčių neverta,bet,blet būkit žmonės,pakeiskit tas suknistai tragiškas aprangas ir gražinkit komandos logotipą 🤬

  66. Kaunas

    Manek, Hayes, Rivers, Dimsa, Ule out. Pasilikt uz pigiau Sumneri. Imt labai rimtus 2x mazus, rimta centra su SF/PF ir galim kazka galvot is naujo. O siaip tai cia ZIAURUS Kaziuko ir Jankuno apsisikimas sitas sezonas. Neaisku ka visokie Tesonet ir kiti prisiplakeliai daro. Rezultatai sudineja kasmet. ŠARAI PADEK, isoperuok ta isimetusi zalio kraujo-svogerini-corporate-tesonetini vezi isoperuot..

  67. Ideja

    Atleidziam Janki, isformuojam visus “partnerius” kaip tesonet ir kitus neaiskius pulinius. Pasakom italui arivederci. Pasiimam Kurtinaiti, TIKRA Zalgirieti ir performuojam komanda. Ir beje – pakeiciam ta dalbajobiska simpsonu lygio woke stiliaus logotipa ir spalva. Laikas grizt

  68. to ideja

    as tai nieko pries , bet kas tavo nuomone vis tai gali padaryti? Nebent tu pats, miegodamas ir sapnuodamas grazu sapna.

  69. skanduotės kalba už save

    1. mes su Žalgiriu kartu
    kaip jie žaidžia nesvarbu

    2. rezultatas mums nėra svarbus
    mes palaikome žaliai baltus !

    kai šitoks fanų požiūris, tai tokie ir rezultatai. Sustiprės Rytas, Vilkai, beje jie įveikė Rytą du kartus, kai Žalgiris tik vieną, lygį laiko Panevėžys, Nenustebsiu, jei kitais metais Žalgiris liks ketvirti. Svarbu arena pilna po pralaimėjimų vikingų skanduotėmis atsidėkojančių fanų.

  70. Antis

    Pliusas turbūt, kad bent bilietų kainos nekils. Nes jau ir taip plėšia daug…

  71. Antis

    Idomu kiek dabar Jankunas sedes pasislepes, kad nieko čia tokio neivyko…

  72. del

    eurolygos tai zali buvo daugmaz savo vietoj gal gale jo buti ir 12. Bet prasikti lkl 3:1 taip gwb gerbiamai komandai , tai jau zemiau visu plintusu, Ir viskas prasidejo nuo pat pradziu , kai atrode kad komanda patekusi i top8 truputi pasipilde ir eina dar vieno gerao sezono. Atleidzziam Igna , nieko neperkam , atleidziam mitrulonga nieko neperkam, paskui nusiperkam sumneri , pusei metu pagrybauti. Pries kokius tris menesius smitas atsiseda ant lagaminu , dimsa visa sezona paklaikes laskto, butke dvi traumos sezono metu , manekas visikai subyra pasirases kontrakta , heisas beveik visa sezona apsirukes, ir dar desertui evanso trauma. Tai kas sitoj komandoj daresi? Dar apie Maksvyti pamirsau, riverso paemimas , lukosiuno? Jankunas viesoj erdvej triulina kazkokias nesamones. Geriau eitu i kursus kokius komunikacijos. Kakzada motiejunas sake kad jie cia parduoda emocija, bet si sezona pardavet baisiai neskania emocija , tikrai nieks nepirktu jei zinotu. Bet organizacija eina toliau vienu jiems zinomu keliu, drozia savo sirgalius per bilietu/abonementu kainas, pardavineja insideriu klubo abjejotina turini, koncentruoja demesi i begale nieko vertu detaliu, O kas lieka tiems kas serga uz kluba visa netrumpa gyvenima? Skanduoti kad rezultatas mums nesvarbus?
    Ka galiu padaryti tai nepratesiu insiderio prenumeratos , del abonementu nesigailiu kad pratesiau bet jei kilstels dar kita sezona 30% tai tikrai svarstysiu. Linkejimai visiems ir nesveikinu su sidarbru

  73. Antis

    Insider atsisakiau jau puse metu, ir nematau problemu visiskai… Labai takliai pries tai komentaras

  74. Fan

    You had 9 days since the semi-final to then lose the title against a Champions League team with a much smaller budget!!! The main thing is that we have a new logo without a really recognizable basketball but with a black cross in the middle. The once best Euroleague organization has only gone downhill since Sara’s departure, despite an ever-increasing budget. Rivers 1.0 wanted to stay, Rubit wanted to stay, Walkup wanted to stay, Grigonis wanted to stay, Taylor wanted to stay, Rivers 2.0 wants to stay, but definitely won’t. Hasn’t been playing lately. At Saras, newcomers were usually only strong in the second season; newcomers today usually no longer have these opportunities. Nobody is being built up or talked about strongly in the long term from their own youth. Lavrinovic (is Marek Blazevic 2.0) also usually sits on the bench. But we’ll watch Ule’s game for another 3 years. Milaknis wanted to end his career here, but Kanietis was allowed to come back or a Euroleague legend like Lukosiunas came back and has a medal around his neck again. This is now logically the receipt for years of bad decisions. A formerly good player does not necessarily make for a good manager. I’m already waiting for Lukosiunas’ handprint and jersey on the hall ceiling. And I say all this as a big Zalgiris fan :(

  75. Nesuprantu

    kaip sveiko proto sirgaliai gali skanduoti: rezultatas mums nėra svarbus.
    Ko dabar inkšti dėl prašikto finalo, juk rezultatas nesvarbus.
    P.S. Tam psichui, kuris sugalvojo šitą skanduotę, reikia išvis uždrausti įeiti į areną.

  76. matot

    jie demonstruoja pasikeitusias vertybes ir niekas jau jiems nera svarbu , daugelis ju 2009 metais kai komanda buvo jau beveik isnykusi lanke vaiku darzeli arba geriausiu atveju pradines klases, dabar tik reikia laukti kad siustu visus kitus žalgirio fanus ten kur rusu laivas ir beliks pakabinti virs ju auksini nimba

  77. Darius

    pasirodo, parlėkę iš Vilniaus tie pūgžliai dar ir sutikimą prie arenos tarsi kokiems čempionams komandai padarė, dėkojo už sidabrą.
    Sergu už Žalgirį virš 40 metų, bet nesuprantu tokių dalykų kaip kad pralaimėti principiniam, bet kelis kartus biednesniam varžovui ir iš to dar padaryti šventę. Trincieri gali trinti susiriesdamas, bet visko jie nepadarė. Pusei komandos finalas buvo iki lemputės. Ar manekas, dimša, hayes, šmits atidavė viską ? Išeina žaisti arba išsigandę, arba dėję.

  78. Marčius

    Kitą sezoną nepirksiu nė vieno bilieto į varžybas… Užteks mest piningus į balą!

  79. Faktas

    pirmas kartas kai 100% sutinku su paskutiniu Dariaus komentaru.

  80. Sigis

    Nx kokie sirgaliai,konservu šunys uz kapeikas loja

  81. Petras

    Sveiki! Neverta liūdėti,ši sezona buvo iveikta nemažai geru komandų.Aš nors ir vilnietis visada sergu už Žalgiri.Ačiū vyrams už geras emocijas,tikiu jog būsime dar geresni! Sekmes

  82. :(

    GWB visai smegenys ir kiausai suskystejo. Tai ko noret is zaideju, kad jie iseje i aikstele neapsimyztu, jei taip vadinami ultros, kurie turetu spaust komanda, reikalaut rezultatu ir gero zaidimo, staiga patapo visiskais myzniais. Geriau galvotu, kaip arenoj palaikyma pakelt i kita lygi, nes ir cia rytfaniai totaliai issparde mums subines. Gana miegot ant lauru, laikas pajudint smegenis ir siknas pakelt. Pradziai bent jau uzbanint ta skanduote apie nesvarbu rezultata. Jei rezultatas nebus svarbus, tai greit neliks nei fanu, nei remeju. O tada neliks ir paties Zalgirio.

  83. pls

    dimsa 🧹 manek 🧹 hayes 🧹 ulanov 🧹 🙏

  84. jozas222

    manau sitas makoronikas italas ji lauk reikia atgal vazuojia makaronus valgit

  85. Nebutina zinot

    Kiek triuksmo del nieko, nu matai pralose LKL finala ir ka tas LKL duoda Zalgiriui, o gi nieko, Zalgiris turi 15 metu sutarty su eurolyga, del manes, galetu vapse LKL nezaist arba jaunimui duot zaist, tikiuos eurolyga eis nba formatu daug rungtyniu atsisakant vietiniu pirmenybiu

  86. Siaulietis

    Daug triuksmo del nieko, zalgiris turi 15 metu kontraktu su eurolyga,kam idomus tas lkl