Toliau tęsiasi Kauno „Žalgirio“ ir AB „Aksa“ bendradarbiavimas 0

Kiekvienas sezonas atneša pasikeitimų Kauno „Žalgirio“ komandos sudėtyje, bet vienas dalykas jau daug metų nesikeičia – tai Kauno „Žalgirio“ ir AB „Aksa“ partnerystė.

Jau daugiau nei 15 metų AB „Aksa“ gelžbetonio konstrukcijos yra ištikima daugkartinių Lietuvos čempionų partnerė, padedanti žalgiriečiams siekti kuo geresnių rezultatų. Sezono pradžioje Kauno „Žalgirio“ ir AB „Aksa“ partnerystė vėl pratęsta nauja bendradarbiavimo sutartimi, kurią AB „Aksa“ vardu pasirašė įmonės vadovas Mindaugas Plūkas.

„Bendradarbiavimas su Kauno „Žalgiriu“ yra mūsų ilgametė tradicija, tai jau „įaugę į mūsų žalią kraują“, tai jau yra suformuota AB „Aksa“ vertybė, kurią ir toliau puoselėsime“, – sako  AB „Aksa“ vadovas M. Plūkas.

AB „Aksa“ gelžbetonio konstrukcijos – tai viena iš didžiausių gelžbetonio konstrukcijų gamintojų Lietuvoje. AB „Aksa“ gaminamos gelžbetonio konstrukcijos (kolonos, sijos, sienos, perdangos plokštės) naudojamos statant logistikos ir prekybos centrus, naujus gamybinius pastatus, daugiabučius ar privačius namus.  AB „Aksa“ pardavimo pajamos šiemet pirmą kartą viršys 30 mln. EUR ribą – ši simbolinė riba žymi dar vieną sėkmingą AB „Aksa“ gelžbetonio konstrukcijos augimo etapą.

Beje, AB „Aksa“ gelžbetonio konstrukcijos pristato pirmasiąs Kauno „Žalgirio“ rungtynes namų arenoje – su Bolonijos „Virtus“. Per spalio 18 d. vyksiančių rungtynių didžiąją pertrauką į „Žalgirio“ arenos palubes bus garbingai iškelti 18 metų Kauno komandoje praleidusio Pauliaus Jankūno marškinėliai.

Komentarai