Ketvirtajame kėlinyje subyrėjęs „Žalgiris“ pralaimėjo Rusijoje 74

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Eurolygos 21-ajame ture sužaidė vieną prasčiausių lemiamų kėlinių ir svečiuose 64:74 (17:19, 20:17, 19:11, 8:27) pripažino Maskvos srities „Chimki“ komandos pranašumą.

Rungtynes drąsiu reidu pradėjo Brandonas Daviesas, kamuolį perėmė Nate‘as Woltersas – 4:2. Tiesa, čia pat du varžovų tolimi šūviai viską apvertė aukštyn kojomis (4:10). Į tai atsakymą iš toli atrado Marius Grigonis, atsilikimą intensyviame kėlinyje iki 9:10 mažino N.Woltersas. Antrąsias progas žalgiriečiams kūrė Edgaras Ulanovas, Antanas Kavaliauskas ir net Thomasas Walkupas, tačiau „Chimki“ vis dar kontroliavo situaciją pirmaudami 13:17. Per likusią minutę iš toli iššovė pavojingiau nutolti šeimininkams neleidęs T.Walkupas – 17:19.

Už klaidas gynyboje varžovus iš tolimos distancijos nubaudė E.Ulanovas, gerą progą po krepšiu susikūrė A.Kavaliauskas, o kauniečius į priekį 25:23 išvedė iš kairiojo krašto dar vieną tritaškį driokstelėjęs M.Grigonis. Ilgai džiūgauti Lietuvos čempionai negalėjo, kadangi turėta persvara virto šešių taškų deficitu (25:31). Sunkiu komandai metu iš vidutinio nuotolio mesdamas neklydo kapitonas Paulius Jankūnas, aštriai rungtyniavo M.Grigonis – 31:33. Prieš pat didžiąją pertrauką pasižymėjo Aaronas White’as, sudėtingais metimais pirmą rungtynių pusę 37:36 laimėti leido E.Ulanovas.

Vos kelių sekundžių taikliam metimui iš vidutinio nuotolio pakako B.Daviesui, pastarojo puikų perdavimą triuškinamu dėjimu pavertė Deonas Thompsonas, o gerą gynybą vainikavo iš toli prisišaudęs Artūras Milaknis – 44:38. Po varžovų pasitarimo iš toli pataikė ir N.Woltersas, greitoje atakoje tarpusavyje gerą susiklausymą demonstravo naują rekordinės persvaros ribą 49:41 nubrėžę aukštaūgiai B.Daviesas ir D.Thompsonas. Nuo suolo pakilęs M.Grigonis toliau neklydo nuo baudų metimų linijos, bet pranašumas sumenko iki 51:47. Situaciją prieš lemiamą ketvirtį dar labiau pagerino tritaškį smeigęs T.Walkupas bei taikliu metimu iš vidutinio nuotolio paskutinį žodį kėlinyje taręs A.Kavaliauskas – 56:47.

Ketvirtajame kėlinyje geriau startavo šeimininkai, kuriems artėjus iki 56:51, nieko nelaukęs pasitarimui žalgiriečius sukvietė Šarūnas Jasikevičius. Chaosu aikštėje pasinaudojo D.Thompsonas, tačiau priekyje 58:59 jau buvo varžovai. Ketvirčiui įpusėjus svarbų tritaškį įskraidino puolimą žadinęs M.Grigonis, bet daugiau nieko nuveikti nepavyko ir deficitas išaugo iki neregėtų aukštumų 61:71. Košmariškas ketvirtasis kėlinys visiškai surakino kauniečių veiksmus puolime ir Rusija buvo palikta nuleistomis galvomis – 64:74.

„Žalgiris“: M.Grigonis 15 (3/8 trit.), N.Woltersas 10 (2 per. kam.), E.Ulanovas 9 (5 atk. kam.), B.Daviesas 7 (6 atk. kam., 4 rez. perd., 3 per. kam.), D.Thompsonas 6 (5 atk. kam.), T.Walkupas 6, A.Kavaliauskas 4, A.Milaknis 3, P.Jankūnas 2, A.White’as 2.

„Chimki“: J.Mickey 20 (7/12 dvit., 9 atk. kam., 2 blk.), M.Thomasas 16 (8 atk. kam., 3 blk.), T.Crockeris 14 (4/5 trit.).

Komentarai

  1. 709

    Jei nebutu 4kel butu pergale……… Suzaide kaip ximki praeitame ture.

  2. Oooo

    Subyrejas Sarunas su savo keitimais ir pastovaus minuso Milaknio perlaikymu. Isliskit visi kur ant Eurohoops stume spali, Zalgiris liks net laipteliu zemiau nei prognozuota. Aplenks tris keturias komandas su mazensiu ar tuo paciu biudzetu. Ir traumos cia neprieko, dauguma 33-ju ir vyresniu m. zaideju jas turi ir jos labai tiketinos, tas pats ir su Leo. Tai ir Motiejuna reikia ‘pagirti’.

  3. Darius

    Sakiau gana negatyvo, siandien rasysiu tik teigiamus dalykus ir ka dabar man teigiamo parasyti ? 8 : 27 lemiamame kelinyje, visiskai padovanota zaidimo kontrole. Zinokit geda buvo ziureti i visiskai isskydusia komanda. Tryda istiko

  4. kurtinaicio triumfas

    4 kelini sugriuvo zalgiris smenga eurolygoje

  5. Krikštatėvis

    Ačiū, Šarūnai už viską- viso gero. Atvark iki pavasario- ir eik ilsėtis. Ir jau tikrai nesuprasiu Žalavonų vadybos, jei nepaims Kazio Maksvyčio ir Giedraičio

  6. ilgai dziaugemes

    o viskas atrode taip neblogai po 3 kelinio ir 4 nutiko blogiausia neturedami minties

  7. motiejunas mato

    sedamamas kampe aisku supranta kad kiso koja traumos reikes keist sudeti kitam sezonui kardinaliai

  8. grigonis

    neveltui sake po milano kad taip zaisdami neverti pakliuti i akrintamasias

  9. praradom veida

    kai pakeitem isejusius pangos miciciu toupane

  10. pasilaidojo

    sita sezona su tokiu zaidimu ir puolimu neverti pakliuti i akrintamasias kad ir gadino traumos

  11. Samb

    Labai nusivyliau bet ka jau padarysi finito la comedia

  12. saras

    nors ir sake kad bus negrazios runktynes bet taip 4 kelini suzaist kosmaras

  13. visi nusivyle

    ir zaidejai lieja apmauda tures pasiteisinimu kazkur neatidirbo kazkur neuzpuole

  14. griuna puolime

    nepirma karta matom taip zaidziant zalgiri padrikai su gran canaria bayern milanu

  15. barcelonoje

    vel ziuresim tapati zaidima bet aisku kovos del pergaliu del pinigu

  16. sitas sezonas

    jau ne zalgiriui ne atkrintamosioms 4 kelini visada paleidzia

  17. sirgaliai

    nors rodo istikybe ar laimetu ar pralaimetu vistiek isperka uzpildo arena

  18. 5 24

    dar gavom 9 blokus

  19. prigrybavom

    4 kelinio kokia buvo saro taktika nebuvo zaideju perlaikymas jankuno white neleist daugiau thompsonas zaide

  20. sievartauja

    rezultatyviausiai zaides grigonis eurolyga slysta is ranku ir delto labai liudna

  21. saras

    galbut trenerio sistema yra bloga ir turiu priimti ta atsakomybe

  22. Vytas

    Nepakeitę Šaro Žalgiriui jokių šansų.Žaidimas tas pats,lenda po krepšiu ir gauna stogą.9 blokai.

  23. Darius

    Jei rimtai, si sezona Zalgiris subyrejo ne siandien ir ne 4 kelinyje, o gerokai anksciau, kai prarado kelis lyderius ir prisipirko lavonu i ju vieta. Beprasmiska laukti teigiamo rezultato su waltonais priesaky, mes vos isnesam mesas pries Kedainius, o spauda skaiciuoja galimybes patekti i Eurolygos top 8. Gana svaigti. Jasikevicius turi prisiimti atsakomybe uz papuasus komandoje ir uz old style krepsini. As jau pries pora men rasiau, kad Zalgirio zaidimas primena 1983 metu krepsini. Niekas nepasikeite. Sunku mums su tokiu stilium 2019 metais. Nera laisvumo, ne zaidimas, o gimdymas.

  24. ......

    BRAVO ! Puikus pasirodymas šiandien. Besmegenių šou aukščiausiam lygyje. Kelis aborigenus jau dabar paleisčiau ir pradėčiau taupyt kitam sezonui ant normalaus įžaidėjo ir snaiperio, kuris laisvas sugebėtų pataikyt. Galima sakyt šitas sezonas jau baigtas, nes LKL ir KMT taurė yra beverčiai ir tik rytui įdomūs.

  25. Nuogas

    Kaip pasakoj. Pagaliau visi pamate kad karalius nuogas.
    Jasikevicius neseniai pezejo apie zuikius komandoje.Tai jis ir yra pagrindinis zuikis, kuris apsimeta treneriu.

  26. Aha

    Nu turbut visiem, kurie dar svaigo apie sansus patekt i Top8, viska puikiai parode 4 kelinys. Komanda, taip suzaidusi pati svarbiausia sezono kelini, tiesiog nenusipelno patekt i Top8. Buvo ir geda, ir skaudu. Ne del rezultato, o del paties zaidimo. Ziauriai pikta matyt, kaip komanda, uz kuria sergi nuo tada, kiek save atsimeni, taip apgailetinai atrodo lemiamu rungtyniu lemiama kelini.
    Nu o emocijas atidedant i sali, labai tikiuosi, kad Motiejunas ir co jau rytoj prades rimtai planuot kito sezono komplektacija ir bus pasimokyta is sio sezono klaidu. Labai tikiuosi, kad tas tarptautinis skautas nosies nekrapste, o pluso issijuoses, rinkdamas medziaga apie potencialius kandidatus i kito sezono Zalgiri, nes tarpsezoniu laukia rimtas komandas rebuildinimas.

  27. Babaisa

    Cia, kas kenkėjai klubo postina? Saras issiaiskins, kur buvo jo klaidos ir be jusu. Padarys isvadas ir pakeis viska, kas nuo jo priklauso. Nesukrito siemet zaidejai, nu ir ka padarysi. Daugelis is ju smuko.Kas gali pakelt komandos dvasia sunkiu momentu, ogi geri snaiperio suviai. Ir kam jus patiketumet ta serija tritaskiu paleisti? As tai Sarui nebent is sios sudeties.

  28. eikit

    Šikt su savo maksvycium

  29. Krikštatėvis pabaisai

    Tai va dėl to žmonės ir pyksta. Biudžetas Žalgirio- dar ir oooi koks neblogas. Turint omeny, kad daug kas nekainuoja, ką kitos komandos perka. Šventasis Šaras ir vadyba pridarė daugybę komplektacijos klaidų. Plika akim matyti, kas netemoia EL lygio. O pirkt ir mokyt žaist- čia protinga? Moki žaidėjui už du sezonus, kai jis atlošia tik antrąjį ir išeina? Prastai suvadybintas sezonas, kuris paeodo, kad ir Jaska- visaaaaaai nieko ypatingo

  30. to Babaisa

    Jis jau daugiau kaip menesis neissiasikina ims matai ir issaiskins. Gal taipat nustos ir klykti, keiktis, vos tik nuspres.
    Saukimas nieko neduoda. Kaip ir sokimas ant zurnalistu ir sirgaliu- tai ka Jau dabar Milaknis geras? – Jis niekada nebuvo geras. Kad paskys as kaltas del tokios sudeties parinkimo.?

  31. Darius

    Nusprendžiau patikrinti tai, kas man badė akis jau 5 ar 6 paskutines rungtynes ir štai suskaičiavau tokią įdomią statistiką : Žalgirio snaiperis, kaip jį vadina, MILAKNIS per paskutines 6 Eurolygos rungtynes tritaškius meta 25 % taiklumu, o dvitaškius apgailėtinu 20 % taiklumu. Skai2iuojant naudingum1, snaiperis Milaknis iš paskutinių 6 Eurolygos rungtynių net 4 rungtynes sužaidė į minusą. Skaičiuojant paskutines 6 Eurolygos rungtynes, snaiperis Milaknis bendrai surinko -7 naudingumo, tiksliau būtų vadinti nenaudingumo, balus.

  32. Lauk

    Jasikevičių lauk.Eurolygos sezonas vis vien jau palaidotas.Pats laikas atsikratyti apsišaukėlio.Tada gal bent jau LKL-o nepraloš.

  33. Frank

    2FG: only 14/38 36,8% (9 blocked shots)

  34. Fanas

    Baikit vienakart su tuo Saro metimu – nieko gero tikrai nebus i jo vieta, net ir tas issvajotas ir liaupsinamas maskvycius. Bet Sarui privalu suprasti viena dalyka – tas sukrustas ale snaiperis Milas PRIVALO buti sodinamas i suolo gala be teises pakilti. Jei bet kam duotu bent puse to grebliarankio algos, manau, kiekvienas sugebetu pasilakstyt aikstej ir 1 is 10 trajaku idrebt, net ir as ta padaryciau. Gal senais dinozauru laikais Milas ir buvo snaiperis, dabar toks sudo gabalas liko, kad net vemt norisi kiekvienakart, kai tik jis gauna kamuoli – garantuotai zinai, kad i krepsi nepataikys. Net ir tas Walton geriau meta trajakus, nei sis kreivarankis. Bl.. jau siutina Saro isikabinimas i ta Mila, jau akivaizdziai matosi, kad jis nifiga nieko nebesugeba, bet vis tiek uzsispyrusiai laikomas aikstej. Vakar 4 keliny Milo aikstej nebeturejo liks, is dalies ir del jo prapisom kelini, ir kodel paskutiniu metu taip numarintas White ? Jis bent jau energijos inesa, pataiko geriau nei griuvena Jankis. Jau karta esu sakes – Sarai, po velniu, gal jau uzteks debiliskai kisti viska i centra po kasiu, nu nafik jau visos komandos zino, kas ka ir kokiu minuciu tikslumu darys aikstej, kad visas zaidimas yra TIK grudimas aukstiem, nu bl.. keisk vienakart tas senamadiskas ir jau perkastas madas zaisti TUPA krepsini. Daug rungtyniu prapisom dar ir del to, kad viskas idiotiskai buvo verciama per aukstus, komandos zaidime jokio laisvumo, truksta improvizacijos, isejai is susikto remo – pyst ilgam ant suolo. Sarai, nuo tokio zaidimo ne tik vemt, bet ir apsisikt galima. Ir dar – uzteks rekti kaip nevisprociui ant kiekvieno zaidejo, nepriklausomai jis gerai ka padare ar negerai. Nuo to tavo staugimo jau zaidejai visiskai padeje – kam kazka stengtis, jei vis tiek apstaugsi, tai jau geriau nieko nedaryt, vis tiek kaltas liksi. Sarai, keiskis ir keisk viska is esmes, kol dar galima sezona EL isgelbeti. Nors pats vakar jau praradau paskutine vilti :-(

  35. komanda su leo

    komanda su leo westermanu buvo 7-7 be jo – 1-6

  36. saro

    sistemos neveikia

  37. saro

    jeigu mes negalime ivesti kamuolio kur turime pranasuma tai yra visu bendras neatidirbimas galbut trenerio sistema yra bloga

  38. nenuraso banga

    net kaip kuriems liudna po vakar labai bet komanda apipilt sudais nesiruociu pilna ir taip cia tokiu

  39. lauzimas

    jau tas lauzimas per prieki per gerkle lenda susirenka belekiek stogu lauzia pries 3 zmones bet svarbu is po krepsio vakar tritaskius meta taikliau nei dvitaskius tai viska pasako. Ypac jauciasi pangoso trukumas woltersas labai banguotai zaidzia neardo savo zaidimu varzovu gynybos jei taip vyks bukas kamuolio kisimas i baudos akstele tai nieko gero nesisviecia

  40. basketnews

    tarsi sezono pabaiga pralaimejimas chimki isryskino zalgirio problemas

  41. jankunas tiki

    apie tolstanti ketvirfinali kol yra sansu tol kovojame

  42. kurtinaicio uzuojauta

    po triumfo kurtinaicio uzuojauta zalgiriui is vienos puses ir gaila bet toks gyvenimas

  43. dariau

    tai saras ir prisiema atsakomybe finala pralaimejes saras reikia pripazint ir savo kalte tai ne adomaitis kur nepasakys savo kaltes

  44. 15min

    metas pripazinti zalgiri skraudzia per silpniausia vieta bet saras neskaito spaudos kogero nors nieks cia nesigauna nos ir ziuri video analizuoja kur kas netaip padaryta neatidirbta

  45. eurolyga

    jau su darussafaka vos isikapstem leo saltakraujiskumu su gran canaria vel tas pats ka ir matom toliau

  46. manes

    tai nestebina tie siulymai lauk jasikeviciu ,pats jisai prisiprase pernai kai pateko i final4 sake kad kitais metais varysit mane, zodziu prisikalbejo, bet kad i sukrito visos problemos, traumos, komplektacijos klaidos , pernai zaiduiu zaideju lygio kritimas, mano nuomone dabar tik du zaidejai ziadzia kaip pernai tai white ir kavaliauskas, brandonas antroj sezono pusej sugrizo i pirma praejusio sezono puse, su dideliais bet is nauju pirkiniu tik grigonis gal panasaus lygio kaip toupane, visi kiti blogesni pirkiniai, be to dar milas su jankiu yra toli nuo buvusiu dvieju sezonu lygio , sakau sisdejo viskasi viena vieta , o taip buna ir zymiai didesnio biudzeto komandom.

  47. banguoja

    sitas sezonas skiriasi nuo praito sezona kaip diena ir naktis todel ir matom toki rezultata aisku ir saro klaidos taktikos sistema

  48. Darius

    Niekas čia nepasikeis, rašykite nerašę. Pernai pirmas maldavau, imkite Giedraitį, kur jis ? Apie komplektaciją patyliu, tiesiog be komentarų. Nuperka papuasą ir mokina jį žaisti. Pasodina ant suolo ir sako – žiūrėk. Apie žaidimą daug kartų rašiau, kad nejuda kamuolys, atakos vyksta per daug lėtai, greitas puolimas padėtas į stalčių, daugelis atakų nuspėjamos, jokio individualumo, net nebandyk, nes būsi pasodintas ant suolo. Bet didysis strategas pamiršo, kad viena yra paišyti į lapą, o kita įgyvendinti aikštelėje. Taktika grūsti iš arčiau priveda iki to, kad nebesukrapštom net 70 taškų. Net prieš blogiausias Eurolygos besiginančias komandas neįmetam, bet strategas džiaugiasi gautais 9 stogais, anot jo tai rodo mūsų agresyvumą. Taip. Rodo. Tik ne agresyvumą, o bukumą, net po 6 stogo nedaroma išvadų ir gaunama dar 3. Būtume gavę 15, jei žaistume 48 min kaip NBA. Gal ten per treniruotes kažką keičia, bet aikštelėje viskas tik blogėja. Apie gynybą dabar. Sėdi šešiese, analizuoja, išanalizavę sudaro rungtynių gynybos planą ir mums nuolat visos jų sistemos sugriūna lemiamu metu. Būname tiesiog užmėtyti. Mums nuolat mėto primėto, kad maža nepasirodytų. O strategas rėkia, į 7 eiles arenoje virš jo vaikų negalima atvesti. Nerėkia tik ant Jankūno. Ir ant Jaftoko nerėkdavo. Čia sako nuo Žalgirio žaidimo galima apsišikti, prieštarauju, nieko nebeliko, nulis emocijų, baigėsi piktumas, šita komanda verta užuojautos. Žiūri ir gaila darosi.

  49. tokio sezono neturejom

    kur tik is 12 zaideju kurie zaide aiksteleja nepelno dvizenklio tasku skaiciu aisku kai du zaidejai pelno dvizenkli skaiciu neistempsi pernai turejom geriausia komanda sudeti su pangos micic toupane kurie buvo svarbus deliones detale kuriant atakas

  50. kurtinaicio uzuojauta

    tai dariau kurtinaitis ir pareiske uzuojauta is vienos puses gaila bet toks gyvenimas

  51. smoge

    zaidejams tokie pralaimejimai kur po savo klaidu sugriuna nesugriztant

  52. 4 ke kosmaras

    ka parodo kad gynyba savo atleido be minties nepataiko klaidos ir gauna 15;0 ir nuleidi galvas

  53. kaunas

    didele uzuojauta kurtinaiciui garamtuotai nepapuls i top8 ir bus ismestas

  54. bas miklovas

    nors saras ir kartojo kelis kartus kad siemet zaidejams stinga ambiciju beda ta kad pats saras atsisake dvieju ambicingu praejusio sezono zaideju

  55. basketnews miklovas

    atkleista kad ir kaip nebesinori sio sezono lyginti su praejusiu tai vis darau nes kuo toliau tuo labiau atrodo kad buvo be reikalo sugriauta tai kas veike VASILIJE MICICIUS IR AXELIS TOUPANE turejo visas galimybes likti zalgirije tai nebuvo pinigu klausimas. Tai nebuvo ir kontrakto klausimas zalgiris galejo juos islaikyti jeigu tik butu norejes taciau nenorejo nes jiems abiems sunkiai sekesi itilpti i trenerio sistema visa sezona micicius ir toupane vis islipdavo is saro statomu remu ir kai atejo metas priimti sprendima del ju ateities abiems buvo leista pakelti sparnus svetur

  56. kaunas

    nelokit any saro balvonai saras jegas

  57. lrytas

    jovaisa pazere kritikos zalgirio komplektacijai sansus jau isnaudojome suviai tusti

  58. Saras is da best

    Nereikia stumt ant Milo:jis per karjera tiek trajakais patempe zalgiri,ypac pernai,kad niekas neturi teises ant jo stumt. Jaska yra nugaletojas..kasio guru…taciau jis turi pats sau pripazint,kad suklydo su sudetim truputi ir kad rekimas ant zaideju nebepadeda.Kas liecia zaidima pries ximki,tai panasu,kad zalgirieciai per abksti patilejo pergsle,o jaska 4 keliny padare taktiniu klaidu laikydamas ant suolo whita ir janki.bet visi juk klystame.vistiek myliu zalgiri,gerbiu sara ir linkiu jam palikt zalgiri tik po to,kai atidirbs eurolygos cempionu titula.o tai gali ivykti 2,3 metu begyje

  59. zalias

    milas kieciausias trajakininkas visoj eurolygoj i nba ji

  60. dar

    vienas jo_anas ekspertas giedraityje gelbetoja mato, ka is vis tada su tokiais galima diskutuoti , zodziu lygis

  61. zalgiris podgorica

    liko 15 bilietu

  62. delfi krepsinio zona

    prarades pasitikejima meta laisvas nepataiko gal pcihologines problemos jei viena maca nepataiko antra vel nepaiko krites

  63. delfi

    Zalgiriui jau butinas stebuklas kam rysis i kampa spaudziamas stebukladarys ?

  64. To dar

    Molodec, matosi, kad esi tikras jo-anas ekspertas, sudas tas Giedraitis, o va Walronas jega, gelbetojas. Sudai ir Micicius su Toupanu, nes nesilaiko sistemos, o va Walkupas tai jau jega.

  65. Išsiblaivyk

    Ligoni

  66. To dar

    tau nepatinka Giedraitis, aborto liekana ? Manai jam Zalgiryje nebutu vietos, kai turime toki platu legionieriu pasirinkima ? Ir minusini Milakni ? Beje, tai, kad Milas dabar losia i minusa, yra trenerio kalte. Jei paimtume visus eurolygos zaidejus, tai tam, kad ismestu tritaski, Milas nubega didziausia atstuma tarp visu. Nes treneriui patinka paisyti sistemas. Ir Milas bega, bega, bega, bega ir stai turime rezultata, jis nusilakste.

  67. Susikisk

    Savo giedraitį i subine vafli, aš bent jau siūlyčiau eriksona paimti iš kanarijos

  68. To dar

    Tai surinkim visus uzsieniecius, siknaskyles kirmele, 7 jau yra, tavo eriksonas astuntas, kita sezona imam dar 4 amerikonus ir bus Zalgiris.

  69. Kita

    Sezoną silpnaproti bl, kas ir tavo giedraitį ims dabar,eik vaistų išgerti, baigiu , nes beprasmiška

  70. R

    Šiemet Šaras tikrai apsiriko su komandos komplektacija.

  71. Darius

    Šaras turėjo Micičių, bet jam jo nereikėjo, nes Micičius yra žaidėjas – improvizacija, netelpantis į jokius rėmus. Jis pats sukurdavo visokiausių situacijų, nukirsdavo derinius, nors kartais ir užsižaisdavo ne į tą stepę. Tai didysis strategas pasirinko sistemos žmogų, klusnų sraigtelį ir dabar turim ką turim. Toupane taip pat labai nenorėjo būti įspraustas į rėmus, todėl neturime ir jo. užtai turime sistemą, ane ? Tegyvuoja Šaro sistema ! Improvizacijai ne.

  72. delfi

    lemiami zalgirio musiai eurolygoje sunkios isvykos ir namuose iveikiami varzovai

  73. siugriuta

    praradus miciciu toupane nebandyta isaugant kertiniu zaideju ambicingi o ir pakeitimai nebuvo jiems rasti logiski

  74. spauda

    dar tiki teoriniais sansais zalgirio sukurt stebukla